petak, 16. rujna 2016.

EKSKLUZIVAN VIDEO: Drsko izbacivanje promatrača dokaz da su izbori namješteni?! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "dnevno.hr", 15.09.2016

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivan-video-drsko-izbacivanje-promatraca-dokaz-da-su-izbori-namjesteni-video-955131

"Iako su svi promatrači izbornog procesa uključujući i inicijativu U ime obitelji pokušavali uvjeriti hrvatsku javnost kako je tvrtka Apis IT korektno obradila rezultate izbora, 18 stranaka i aktivista tvrdi da tome nije tako osporavajući iste. Stoga ne samo da traže ponavljanje izbora, već su našem portalu ekskluzivno dostavili snimku koja svjedoči izbacivanju promatrača koji je pokušao ući u spomenutu tvrtku kojom upravljaju država i Grad Zagreb.

Sporni događaj, odnosno izbacivanje, odvilo se u subotu u 14.10, a izbacivanje u Apisu argumentiraju prema kazivanju predstavnika ovih stranaka činjenicom da su došli nenajavljeno. O čemu se konkretno radi naš portal već je izvještavao, a detalje pogledajte u ekskluzivnom videu:
  


KOMENTAR:


Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI koja je na izbore izisla u koaliciji s HRVATSKOM STRANKOM REDA u II, III, IV i XI. izbornoj jedinici skupila je dolkaze i priprema zalbu protiv DIP-a Ustavnom sudu RH kao i Europskoj komisiji.

Po nama DIP nije postovao i sproveo Izborni zakon RH za parlamentarne izbore!

 
NAŠ PREDIZBORNI KOALICIJSKI PROGRAM ZA XI. IZBORNU JEDINICU NEZAVISNE LISTE „ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI“ sa HRVATSKOM STRANKOM REDA“ NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM. Program je aktualan za narednih 10 godina!



http://drazenkatic.blogspot.de/2016/08/hrvatska-stranka-reda-hsr-xi-izborna.html



TV ZAPISI:





RADIO ZAPIS:


PJESMA: MOJA DOMOVINA- MOJA HRVATSKA!

Nema komentara:

Objavi komentar