petak, 23. rujna 2016.

INTEGRACIJA IMIGRANATA – NEMOGUĆA MISIJA: Masovna tučnjava na tečaju integracije u Njemačkoj, sudjelovale i žene + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "sloboda.hr", 22.09.2016

http://www.sloboda.hr/integracija-imigranata-nemoguca-misija-masovna-tucnjava-na-tecaju-integracije-u-njemackoj-sudjelovale-i-zene-video/


"Donosimo video snimku masovne tučnjave imigranta i to baš, simbolički, na tečaju integracije u njemačko društvo. Ovo je prava slika o tome kako ide integracija imigranta. Jednostavno – ne ide.
Dok nas masovni mediji, političari i razne nevladine organizacije uvjeravaju da je prihvaćanje milijuna imigranata europski imperativ, a da je njihova integracija moguća, svakim danom sve je više dokaza koji potvrđuju suludost tih samoubilačkih ideja.

video:
  


KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI", koja je sluzbeno van-parlamentarna  opozicija nakon parlamentarnih izbora u rujnu 2016. u Republici Hrvatskoj!

 
KAKO DALJE S „IZBJEGLIM MIGRANTIMA“ U REPUBLICI HRVATSKOJ?


Puna integracija "izbjeglih migranata" u Republici Hrvatskoj u 9 točaka!

1. Radna obaveza za radno sposobne "izbjegle" 4 sata dnevno, pondejeljak-petak.

2. Obavezno učenje hrvatskog jezika za "sve izbjegle" 90 minuta dnevno, večernji kurs, ponedjeljak-petak. Učenje hrvatskog jezika održavati na državnim tečajevima jezika za "izbjegle".

3. Obavezno redovno pohađanje osnovne škole "djece izbjeglih" zajedno sa ostalom djecom u hrvatskim osnovnim školama.

4. Izbjeglima sa akademskim titulama i majstorskim ispitima omogućiti brže puno zaposlenje posebice u područjima medicine, turizma, poljoprivrede, informatike i programiranja.

5. "Izbjegle", a posebice izbjegle treće dobi hitno uključiti u kulturne udruge, sportske udruge, humanitarne udruge, umjetničke udruge, šahovske klubove, likovne radionice itd. s ciljem brže pune integracije u hrvatsko društvo te kvalitetnog rasporeda "slobodnog vremena".

6. "Izbjeglima" koji imaju završenu srednju školu, te nakon dobro savladanog hrvatskog jezika (tečaj u trajanju min. godinu dana) na zahtjev omogućiti studiranje na hrvatskim fakultetima po istim kriterijima kao i za hrvatske studente.

7. Nakon završetka rata u zemljama iz kojih su izbjegli migranti došli te nakon što su te zemlje proglašene "sigurnim za život" vratiti izbjegle u njihove zemlje da pomognu u ekonomskoj obnovi svojih zemalja.

8. Izbjegli koji su posebno dobro integrirani u hrvatsko društvo, koji imaju stalno, puno zaposlenje i zarađuju svojim rukama za život, kojima su djeca rođena u Republici Hrvatskoj i koji pokažu posebnu želju da ostanu dalje živiti i raditi u Republici Hrvatskoj omogućiti polaganje "Domovinskog ispita za prijem u hrvatsko državljanstvo" te nakon uspješno položenog ispita dodijeliti porodicama državljanstvo Republike Hrvatske".

9. "Izbjegle" proporcionalno rasporediti u svih 10 izbornih jedinica u Republici Hrvatskoj. Samim tim spriječiti stvaranje getho-a te onemogućiti vjersku radikalizaciju, onemogućiti kontakte sa "vehabijama" u Bosni i Hercegovini (preko 200 vehabija borilo se ili se još uvijek bori u redovima ISIS-a), onemogućiti širenje "šarije" te najvažnije onemogućiti terorizma u našoj Domovini!

Odlukom Europske unije do kraja 2017. godine Republika Hrvatska treba primiti 1617. izbjeglih migranta!

Svakog izbjeglog migranta koji se uhvati u planiranju izvršenja kaznenog djela, u pokušaju izvršenja kaznenog djela ili koji je počinio kazneno djelo u Republici Hrvatskoj u roku od 48 sati deportirati u zemlju iz koje je po nalogu Europske komisije "primljen" u našu zemlju. Deportiranim migrantima izdati doživotnu zabranu ulaska na područje Republike Hrvatske! Republika Hrvatska Ustavom garantira sigurnost svim građanima naše zemlje, a Ustav RH stoji iznad utjecaja Europske komisije!

P.S. NAŠ PREDIZBORNI PROGRAM ZA XI. IZBORNU JEDINICU ZA PROSLE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM. Program je aktualan za narednih 10 godina!:

http://drazenkatic.blogspot.de/2016/08/hrvatska-stranka-reda-hsr-xi-izborna.html



TV ZAPISI:




RADIO ZAPIS:


PJESMA: MOJA DOMOVINA- MOJA HRVATSKA!



Lijep pozdrav iz Stuttgarta, uz
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Dražen Katić

Nema komentara:

Objavi komentar