subota, 3. rujna 2016.

PREDIZBORNA KAMPANJA - HRVATSKA STRANKA REDA - XI. IZBORNA JEDINICA - 02.09.2016, Pfortzheim, Njemacka!


U sklopu predizborne kampanje HRVATSKE STRANKE REDA za XI. izbornu jedinicu održan je u Pforzheimu, Njemačka, 02.09.2016 predizborni skup u kome je prezentirana tema "Strateške točke ekonomskog razvoja Republike Hrvatske". Referent je bio Dražen Katić.

U drugom dijelu večeri prezentirao je sebe i svoje političke ciljeve gospodin Antonio Pelivan. On je top favorit XI. izborne jedinice te predstavlja Hrvate Njemačke, Austrije, Švicarske kao i sve "Folksdeutsche" koji posjedjuju hrvatsko državljanstvo te žive izvan Republike Hrvatske.
Gospodin Pelivan je naglasio odlučnost u modernizaciji Republike Hrvatske te da se konačno stane na kraj uništenju hrvatske ekonomije i sistematskom oduzimanju političkih prava Hrvatskom iseljeništvu U Domovini. Njegov slogan je "DOSTA je DOSTA"!
Nakon održanog izlaganja Dražena Katića i gospodina Pelivana posjetiocima je bilo omogućeno sudjelovati u "Pitanje-Odgovor" rundi.

Posjetioce je interesirala mogućnost pokretanja automobilske industrije u Republici Hrvatskoj, zatim tema smanjenja broja županija i gradova u Republici Hrvatskoj, tema smanjenja birokratskog aparata naše države, efikasnijeg i bržeg riješavanja zahtjeva i dokumentacije u Republici Hrvatskoj.
Bilo je naglašeno da Hrvatska ima kvalificirani kadar i stručnjake, ali s druge strane se nakon Bugarske nalazimo na samom dnu Europske unije po ekonomskom razvoju. Pošto smo na skupu imali i posjetioce drugih naroda koji nisu razumijeli Hrvatski cijelo izlaganje je bilo na njemačkom jeziku, a "Pitanje-Odgovor" rundu smo sproveli na hrvtaskom i na njemačkom jeziku.

Ovom prilikom zahvaljujem se udruzi "1. kuglačka udruga Osijek iz Pforzheima" koja nam je omogućila u svojem prostoru održavanje skupa, koji su nam omogućili svojom vlastitom tehnikom održavanje prezentacije projekcijom na zid te osigurali posjetiocima dovoljno pića i kave. Zahvaljujem se ovom prilikom i svim posjetiocima skupa koji su odvojili svoje vrijeme te saslušali naše prezentacije i aktivno sudjelovali u cijelokupnom programu.

Više o održanoj večeri te prezentacijama Dražena Katića i gospodina Antonia Pelivana možete pogledati pod slijedećim
YOU TUBE KANALOM:





Nema komentara:

Objavi komentar