ponedjeljak, 12. rujna 2016.

ZAHVALA BIRAČKOM TIJELU U DOMOVINI HRVATSKOJ I VAN NJE!





Poštovane Hrvatice i Hrvati, cijenjeni pripadnici Nacionalnih zajednica Republike Hrvatske,

cijenjeno Hrvatsko iseljeništvo,


U nedjelju su završili izbori za novi saziv Sabora 2016., a samim tim i za našu HRVATSKU STRANKU REDA. Mi smo na izbore izašli u II, III, IV, i XI. izbornoj jedinici. Ispoštovali smo zakon o 40% žena na našim listama, što mnogi drugi nisu. Krenuli smo hrabro i pošteno u predizbornu kampanju. U potpunosti smo ispoštovali izbornu šutnju što mnogi drugi nisu. Kakve će sankcije biti od strane DIP-a za one koji su kršili "Izborni zakon" vidjeti ćemo narednih dana.
Mi smo složili kvalitetne predizborne programe za sve izborne jedinice. Na našim listama imali smo kvalitetne kandidate, divne ljude, Hrvatske rodoljube, sudionike Domovinskog rata, intelektualce ali i jednostavne ljude koji su ušli u ovu predizbornu kampanju bez proračuna!

Kampanju smo vodili kako na ulici tako i u internetu. Obadvoje je bilo jednako važno i obadvoje je bilo vrlo naporno.

Ja sam jučer izišao na biračko mjesto u Stuttgartu s namjerom da glasam u XI. izbornoj jedinici u kojoj gotovo 18 godina i živim. Predao sam na vrijeme moju prijavu za izbore u pismenom obliku koja je bila potrebna za birače koji žive izvan Republike Hrvatske. Imam redovito odjavljeno "privremeno prebivalište iz Republike Hrvatske". Trajno se nikada neću odjaviti iz zemlje u kojoj sam rođen i za koju sam se u Domovinskom ratu borio! Međutim moje ime i prezime se našlo na listi za 7. izbornu jedinicu, a ne XI. Pošto u 7. izbornoj jedinici ne živim nisam želio u njoj ni glasati, a u XI. mi nije bilo dozvoljeno.


Naši kandidati za Sabor su se predstavili svojim životopisima i svojim izbornim programom Hrvatskom biračkom tijelu!

Kandidati HRVATSKE STRANKE REDA su se predstavili biračkom tijelu fizički (predizborna kampanja na ulici, predstavljanje na TV-u, video zapisi sa predizborne prezentacije – you tube), te virtuelno u društvenim mrežama. Svaki naš kandidat se predstavio osobnim životopisom, naveo svoje političke ciljeve te svojim osobnim PREDIZBORNIM PROGRAMOM. Mi nismo glasačkom tijelu prodali "mačka u vreći"! Išli smo otvorenog i čistog srca kao što ćemo i u budućnosti činiti.

Na našem PREDIZBORNOM PROGRAMU, te PREDIZBORNOJ PREZENTACIJI radili smo pune dvije godine. Mi nismo platili IFO institut iz Bavarske da nam radi program, nismo ni angažirali gospodina Brauna iz USA da nas savjetuje kako da vodimo kampanju! Mi smo koristili Hrvatsku pamet i Hrvatski rad i trud.

U ovom pismu pisao sam sve pridjeve vezane za Hrvtasku i Hrvatski narod velikim slovom iz poštovanja prema Domovini Hrvatskoj!

Naš program modernizacije i razvoja Republike Hrvatske temelji se na četiri objavljene knjige iz područja moderne ekonomije, međugeneracijske solidarnosti, socijalne pravednosti i održivog razvoja! Za II,III i IV. izbornu jedinicu program HRVATSKE STRANKE REDA sažet je u 17 točaka, a za XI. izbornu jedinicu u 28 točaka! Bilo koje političke opcije koje budu formirale novu Vladu morat će se suočiti sa teškom ekonomskom situacijom u Domovini. Mi smo naš program napisali za Hrvatsku i Hrvatski narod, a ne za nas osobno pa shodno tome stavljamo na raspolaganje naš program razvoja i modernizacije Domovine Hrvatske budućoj Vladi RH! Ako buduća Vlada ima bolji program razvoja i modernizacije naravno da je za preporučiti taj bolji program sprovesti u stvarnost!



Poštovani birači,
na svakom glasu kojim ste HRVATSKOJ STRANCI REDA u II, III, IV. i XI. izbornoj jedinici iskazali svoje povjerenje najtoplije Vam se zahvaljujemo!


Želimo mnogo sreće budućoj Hrvatskoj Vladi!



Lijep pozdrav iz Stuttgarta uz,
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI!

I neka Vas Bog čuva!                                   Predsj. HRVATSKE STRANKE REDA

Dražen Katić                                                                   Darko Duga

Nema komentara:

Objavi komentar