utorak, 23. svibnja 2017.

Boljar najbolji u prvom krugu: “Dugorešani su vrlo jasno poručili koga žele na čelu grada”!



Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 22.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/boljar-najbolji-u-prvom-krugu

"Kandidat HSS-a i SDP-a Tomislav Boljar u drugi će krug ući sa značajnom prednošću naspram HDZ-ove kandidatkinje Dijane Zadrović.


– Za pobjedu u prvom krugu nam je nedostajalo dvjestotinjak glasova, možda ni toliko. Ostvarili smo prednost od 15 posto, dobili smo 750 glasova više, Dugorešani su bili jasni koga žele na čelu grada. Na brojkama temeljim optimizam za drugu krug. Ali svaki taj broj je ujedno i želja sugrađana kakvu Dugu Resu vide u iduće četiri godine. Što nudimo jasno smo rekli, bez celofana, s egzaktnim brojkama i planovima. Hvala što su prepoznali naš rad i trud. To je za mene osobno velika obveza u narednom mandatu – rekao je Tomislav Boljar, naglašavajući kako je u drugi krug ušao s visokih 46 posto glasova, za deset posto više nego prije četiri godine.


Zadovoljan je ostvarenom rezultatom u Gradskom vijeću, šest vijećničkih mandata.

– Za HSS je to jedan od najboljih rezultata ikada u Dugoj Resi, pa moram biti zadovoljan. Tu su i dva mandata naših partnera iz SDP-a, a vjerujem da će nam se pridružiti i svi oni kojima je u interesu rad za dobro Duge Rese – kaže Boljar.

Napominje kako ni u HDZ-u ne vidi neprijatelje.
– Ne smijemo dozvoliti da nas stranke dijele. Moramo svi ujediniti snage i raditi za Dugu Resu – naglašava Boljar pozivajući na fer i korektnu kampanju."


Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR



Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar