ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

DUGA RESA OPET CENTAR KULTURNIH ZBIVANJA KARLOVACKE ZUPANIJE "Novi val rasplesao Dugu Resu: Amfiteatar očarale osamdesete, obasjalo ga sto letećih lampiona"!






Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 14.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/novi-val-rasplesao-dugu-resu

"Dugoreški Amfiteatar posljednjih nekoliko tjedana postao je mjesto okupljanja i ugodnog druženja brojnih dugoreških obitelji. Bogat program prilagođen mladima, ali i onima nešto starijima nastavljen je sinoć odličnom svirkom.


Iako zbog kiše nije održana glazbena radionica, ostatak programa u kojem su nastupili mladi karlovački bendovi Točka 56, Loreai, Api i čevapi priredili su odličnu glazbenu zabavu za mlade te uveli nekoliko stotina okupljenih u svojevrsnu čaroliju paljenja i puštanja lampiona. Na nekoliko minuta u polumraku Amfiteatra zavladala je posebna atmosfera u kojoj su svi okupljeni gledajući svjetleću čaroliju na nebu odašiljali poruku lijepih želja, sreće i zadovoljstva.

Uslijedio je odličan nastup grupe “Pozdrav novom valu” koju čine nekadašnji članovi bendova novog vala: Marino Pelajić Baraccuda i Julije Reljić na klavijaturama te Goran Šeler i Vanja Grbešić na vokalu i gitari, Vatroslav Mlinar na saksofonu te Rene Kutičić na bubnjevima i kao gost Davorin Bogović, one malo starije poznatim hitovima vratili su u dane mladosti i dobrog starog rocka. Fešta i odlična svirka potrajali su do iza ponoći.

Dok su se mlađi ipak rasplesali, onima starijima izgleda da je ipak trebalo malo više hrabrosti i možda malo manje rasvjete. U svakom slučaju atmosfera je bila odlična, led je probijen, a Dugorešani koji su se od davnina znali dobro zabavljati, tko god što govorio u ovo predizborno vrijeme, dobili su odlično mjesto za zabavu i koncerte, mjesto na kojem će se moći družiti svaki vikend.
Za sve one koji nisu bili prisutni, ali i za one koje su se dobro zabavili, kroz naše fotografije donosimo djelić atmosfere."

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA,   SDP - DUGA RESA i nezavisna lista (nezavisni kandidat) Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJA


Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom: 

Jos nekoliko dodatnih slika koje je uradio kamera-team nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI:


Nema komentara:

Objavi komentar