srijeda, 31. svibnja 2017.

DUGA RESA - Boljar ne mora visiti po drveću, svi ga znaju!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "radio-mreznica.hr", 29.05.2017

http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/29-5-2017/boljar-ne-mora-visiti-po-drvecusvi-ga-znaju

"Duga Resa - Boljarov tim sigurno pobjeđuje i to je najbolji tim koji će znati voditi Dugu Resu sljedeće četiri godine i imati većinu u vijeću, imamo realan i konkretan plan za Dugu Resu, radimo kampanju čisto. Tomislava svi znaju, on ne mora visiti po drveću da bi ga prepoznali.

Ovo je samo  dio poruka koje su danas odaslali Tomislav Boljar, kandidat HSS-SDP za gradonačelnika Duge Rese i dvoje zamjenika Miroslav Furdek (HSS) i Katarina Srakočić (SDP), kao i nezavisni Branko Primužak.
Boljar: Ne znam je li namjerno neznanje ili nepoznavanje
Boljar je komentirao kampanju i izjave "svoje protukandidatkinje", pa rekao da je riječ o brkanju pojmova, netočnim informacijama, a osobito ga čudi što joj najbliži suradnici koji su bili u Vijeću pa i predsjednici, g. Grčić, nisu točno prenijeli informacije.

- U zadnje se vrijeme pustilo previše vrlo netočnih i iskrivljenih informacija, pitam se je li to namjerno ili nepoznavanje? Brkaju se pojmovi o nadležnosti Grada, Županije i države, pričaju se priče, a ne zna se čija je cesta. Oko Karle, Duga Resa je uplaćivala novac, a nikakvih povratnih projekata ni rezultata nije bilo, pa samo se pitali zašto smo u agenciji. Jednoglasno je odluka donijeta i HDZ ju je podržao, a sad je zavladala amnezija, rekao je Boljar.
Sad imamo 22 - 24 milijuna prijavljenih projekata ili ćemo ih prijaviti
LOPTE ZA ŠKOLE: HSS je danas predstavio i svoj dar, odnosno lopte za nogomet, košarku, odbojku, rukomet i tenis, koje će dati dugoreškim osnovnim i područnim školama te vrtiću. Riječ je o 5 tisuća "kampanjskih novaca", rekli su, a ovo je simbolična gesta kojom poručuju da oni nastavljaju priču koju žive.
Zasmetala mu je usporedba s Ozljem koji je preko Karle povukao 1,2 milijuna. - Pa mi smo sami izvukli 2 milijuna, a s partnerima još 2, bez pomoći. Priča se se da je Ozalj sad u projektima za 12 milijuna kuna, pa mi sami imamo sada 7 milijuna kuna prijavljenih projekata, a s aglomeracijom 10, znači 17. Dakle, 22,23, 24 milijuna kuna imamo prijavljenih projekata ili ćemo ih prijaviti, rekao je Boljar.

"Apsolutno je ovo nepoznavanje materije, dajte se informirajte, poručio je.
Tko ne zna što su volonteri, pogledajte na wikipediji britanici
Ponovio je da će njegovi zamjenici biti volonteri, a oni koji ne znaju što to znači, neka pogledaju na Wikipediji Britanica. - Umjesto na plaće, novac će biti utrošen na drugi način. - Idemo kao volonteri, treba krenuti od sebe samih, moj dio će se usmjeriti na dječja igrališta i udruge i to je mali doprinos za Dugu Resu, rekla je Katarina Srakočić. Drugi zamjenik Miroslav Furdek obećao je da će do prvog studenog biti od 2 do 4 kompjutera u vrtiću i školama od tih sredstava, pa dodao da je "čuo" kako će neki još 6 mjeseci koristiti blagodati dogradonačelničkog statusa.

"Opleli" po suparnicima: plakati im vise, vjetar ih nosi!
Boljar i suradnici "opleli" su po protukandidatima pa rekli da su im puna usta ekologije i čistoće. - Mi smo jedini koji smo unutar 24 sata od izbora poskidali naše plakate i nema ih više nigdje da vise po drvetu, Njihovi plakati još vise, raznosi ih vjetar, očito ih ne misle pokupiti, izbori su prošli, oni su zaboravili što su pričali.

Furdeku je drago da je premijer Plenković bio u Dugoj Resi i htio bi da svaki premijer dođe u tako mali grad, ali da nitko ne nosi novac u vrećama jer treba imati projekte, te struku koja će ih raditi. Pozvao je sve na izbore, a onima koji će ostati doma neka onda ne kritiziraju tko je izabran.
Primužak zaprijetio i ustavnim sudom zbog emisija Zadrovićeve, a Varoš je malo zakazao u glasanju za HSS!
Branko Primužak koji se predstavio kao nezavisan na HSS-ovoj listi, rekao je da ima određene pritiske kao nezavisan, pohvalio Boljara zbog donacije lopti za školarce i vrtićarce pa dodao da "Tomislav ne mora visiti po drveću da bi ga prepoznali jer ga svi znaju". Požalio se i na sponzorirane emisije Boljarove protukandidatkinje.

- U njima sudjeluju službenici za vrijeme radnog vremena, to nije u redu, a inzistirat ću i podržat će me kolege, da nam da točan odgovor, ustavni sud ili neka institucija, je li to sukob interesa, a ja sam uvjeren da je.
Osim ove prijetnje, rekao je da je i "Varoš malo zakazao u prvom krugu" pa je Boljar dobio 46 posto. - Bio je mali raskorak tamo u odnosu kad sam ja bio kandidat ( kandidat HDZ-a i nezavisni u dvije kampanje op.a.)  i kad su me tamo hametice pobjeđivali HSS, prisjetio se Primužak svojih izbornih poraza kao samostalni kandidat."

Za razliku od gospodje Dijane Zadrovic koja prezentira svoj program kao listu bozicnih zelja, gradonacelnik Tomislav Boljar ima jasnu viziju razvoja grada Duge Rese, jasnu viziju otvaranja radnih mjesta, jasnu viziju rijesavanja socijalnih i kulturnh potreba gradjana naseg grada. Vise o programu mozete vidjeti pod slijedecim linkom:




Takodjer postoji i web stranica na kojoj gospodin Boljar precizno definira viziju razvoja grada Duge Rese i to pod slijedecim linkom:

http://www.tomislavboljar.com/




 Za one malo zahtjevnije koji ce traziti dodatne impulse u razvoju grada Duge Rese na ekoloskom, ekonomskom, socijalno i politickom podrucju koalicijski partner HSS-a i SDP-a u Dugoj Resi nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nudi rijesenja u narednih 10-15 godina takodjer pod slijedecim linkom:


Nema komentara:

Objavi komentar