utorak, 2. svibnja 2017.

GRAD DUGA RESA SVIJETLI DRUSTVENO-KULTURNIM PONUDAMA!


Citirani tekst preuzet je iz online portala "kaportal.rtl.hr", 01.05.2017!
http://kaportal.rtl.hr/uspjela-prvosvibanjska-proslava-amfiteatru-brojni-dugoresani-se-zabavili-najmladi-pogotovo/

"Amfiteatar u renoviranom dijelu parka privukao je danas veliki broj Dugorešana, tome je svakako pridonio sadržajan program prvosvibanjske proslave, ali i prekrasan sunčan dan.

Dvorci na napuhavanje bili su u prometu cijeli dan, kao i trampolini, pažnju najmlađih privukla je predstava “Od unuka do djeda-obiteljska abeceda” u izvedbi Šarenog svijeta iz Zagreba. Nešto stariji popodne su pratili “Puzzle games”, a svi su uživali u prigodno spravljenom grahu i hot dogovima.

Večer je rezervirana za koncerte “Domaći za domaće” uz nastupe bendova “The Trio” i “Heavy Grace Blues Band”."



Gornje slike nacinio je kamera-tim nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI te su u vlasnistvu istih.

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA, SDP - DUGA RESA i nezavisna lista Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 
Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

Pod slijedecim linkom mozete procitati kratki interwiew sa gradonacelnikom Duge Rese gospodinom Tomislavom Boljarom i pogledati jos par zanimljivih slika:
 

2 komentara:

  1. Savrseno al sam ipak mislio da ce stage biti fiksan a mozda i natkriven . Moje misljenje da se izbjegnu troskovi vjecite montaze. . Ambijent je prvoklasan i moze se dobro organizirati sve manifestacije. Konacno medalja za grad

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iako nisam bio u mogucnosti prisustvovati susretu, slike koje sam vidio preko facebooka i tekstove kojesu objavili dnevni portali upucuju na jednu intenzivnu kulturnu 2017 / 2018 ponudu Grada Duge rese!

      Izbriši