subota, 27. svibnja 2017.

Kino u dugoreškom amfiteatru nije Cinestar, ali što bi dao Cinestar da ima dugoreško zvjezdano nebo!

Gornjaslika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 26.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/kino-dugoreskom-amfiteatru-nije-cinestar-sto-dao-cinestar-da-dugoresko-zvjezdano-nebo/

"Obiteljsko-dječji film “Lajava buntovnica” neće ući u povijest sedme umjetnosti, ali će svakako ostati u sjećanju mnogim Dugorešanima kao prvi film koji je prikazan u novouređenom amfiteatru. Može se reći da je proba uspjela.

U amfiteatru se okupilo dvjestotinjak građana, doduše, nisu svi odgledali baš sve minute, jer je mlađoj pubilici u pojedinim dijelovima filma ipak obližnje igralište bilo zanimljivije.

Nema amfiteatar savršene slike i ozvučenja kao Cinestar, ali u Cinestaru se ne može vidjeti nebo obasjano zvijezdama i osjetiti Mrežnica koji metar iza ekrana. Osim toga, upad se ne plaća, a i Dijanine kokice polje puckaju od onih zagrebačkih.  Tko nije, za sljedeći puta će se bolje obući, jer proljetne noći znaju zavarati, pokazala je to i ova dugoreška.

To možda neće vrijediti za subotu, jer će posjetitelje amfiteatra zagrijati zvukovi popa, rocka i funka. Podsjetimo, “Proljeće u amfiteatru” se nastavlja koncertom “Rokaj u parku” na kojem će nastupiti “Točka 56”, “Lorelai”, “Api i čevapi”, a nakon njih grupa “Songkillersi” te karlovački bend “Nipplesi”.
Početak koncerta je predviđen u 19 sati."

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR.




Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar