petak, 26. svibnja 2017.

Na mjestu derutne prepumpne stanice osvanula drvena kućica – Grad Duga Resa je darovao MO Vidanka


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 26.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/mjestu-derutne-prepumpne-stanice-osvanula-drvena-kucica-grad-darovao-mo-vidanka/

"Na mjestu bivše prepumpne stanice u Jelačićevoj ulici postavljena je danas drvena kućica u kojoj će biti smještene prostorije MO Vidanka, baš kako je to bilo obećano čelnim ljudima ovog Mjesnog odbora, koji do sada nisu imali adekvatne prostorije za održavanje sastanaka.


Podsjetimo, u tom objektu, koji se godinama nije koristio za namjenu za koju je izgrađen, uglavnom se bacalo smeće i stare stvari te se okupljala mladež, često uz alkohol i buku. To je, naravno, smetalo obiteljima u susjedstvu koje su strahovale od izbijanje požara i sličnih nepogoda, pa je Mjesni odbor Vidanka na čelu s Josipom Ladešićem od gradskih službi zatražio uklanjanje navedenog objekta.

Njihovo obećanje sada je ispunjeno simpatičnom drvenom kućicom, koja če, osim što se lijepo uklopila u okoliš, biti i funkcionalna."

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR.




Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar