petak, 26. svibnja 2017.

Plenković sutra u Dugoj Resi, Karlovcu i OG + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "radio-mreznica.hr", 26.05.2017

http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/26-5-2017/plenkovic-sutra-u-dugoj-resi-karlovcu-i-og

"Karlovac, Duga Resa - Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sutra dolazi u Ogulinu, pa potom u Dugu Resu, a onda u Karlovac.

Plenković dolazi najprije u Ogulin oko 14 sati, pa u Dugu Resu gdje će od 15, 30 sati biti kod Kantine i družiti se s građanima, pa odlazi na Turanj, a onda i na Dubovac, na Sajam vlastelinstva.

Plenković će u sklopu svog posjeta poduprijeti HDZ-ove kandidate za gradonačelnika Karlovca D. Mandića i gradonačelnicu Duge Rese D. Zadrović te ogulinsku Sanju Marković."

KOMENTAR: 

Vrlo interesantna izborna strategija HDZ-a. U borbi za grad Dugu Resu koriste najjace argumente. Nedavno HDZ salje ministra Hrvatskog turizma u predizbornu kampanju u nas mali gradic.

Ministar dolazi sa vrlo oskudnim programom za razvoj turizma kako zupanije tako i grada Duge Rese. Zakljucak: uzaludno potrosen novac poreznih obveznika na dnevnice i putovanje.

Kao sto gornji clanak navodi premijer Plenkovic ce sutra oko 15.30 sati posjetiti Dugu Resu te se druziti sa gradjanima u ili pred kantinom.

To ce biti izvrsna prilika da se premijeru postave konkretna pitanja u vezi ekonomskog razvoja grada Duge Rese ali i cijele karlovacke zupanije. Zna se da je karlovacka zupanija jedna medju najsiromasnijima u nasoj Domovini.

Tko bude u mogucnosti neka takodjer postavi premijeru pitanje demografije te problem iseljavanja mladje i srednje generacije u zadnjih 2-3 godine iz grada Duge Rese i okolice. Pitanja neka bude uljudna ali direktna.

Meni je malo neobicno da politicke stranke koriste kako ministre tako i premijera za predizbornu kampanju. Ja sam oduvijek mislio da netko tko je ministar obnasa tu duznost za cijeli Hrvatski narod ,a ne za jednu politicku opciju. Takodjer sam mislio da je Hrvatski premijer premijer svih gradjana nase Domovine , a ne jedne politicke opcije.....I na kraju nadam se da mi ne zamjerate sto pisem pridjev "Hrvatsko" velikim slovom te imenicu "Domovina" takodjer velikim slovom. Ne radi se o nepoznavanju Hrvatske gramatike vec o respektu prema Domovini i Hravtskom narodu.

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR.




Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar