utorak, 16. svibnja 2017.

PREDIZBORNO BARBARSTVO U DUGOJ RESI: "Boljaru polomili tri plakata: “Ovo nije izolirani slučaj niti vandalski čin, već podmukla i smišljena akcija”!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 15.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/boljar-na-udaru-polomili-mu-tri-plakata

"Predizborna kampanja u Dugoj Resi je poprimila novu dimenziju. Nakon verbalnih i virtualnih obračuna, sada se političko neslaganje izražava silom. Kandidat za gradonačelnika Duge Rese Tomislav Boljar javlja da mu je netko u nekoliko dana polomio tri konstrukcije s plakatima na kojima se nalazi njegova slika, te slike kandidata za zamjenike, dr. Miroslava Furdeka i Katarine Srakočić.

– Sve tri akcije provedene su u noćnim satima, prva u Donjem Mrzlom Polju, zatim u Tušmeru, te u Varošu. S obzirom na iskustva iz prethodnih godina te nekih najava koje smo primili nedavno, ovo za nas nikako nije neočekivano niti iznenađujuće. Brojni projekti u realizaciji te oni u najavi očito su pretežak teret za one koji su pomanjkanje vlastitih ideja u ovoj kampanji odlučili nadomjestiti napadima, klevetama, lažima, s sada čak i silom
– kaže Boljar.

Smatra da ovo nije “izolirani slučaj niti vandalski čin, već podmukla i smišljena akcija, pa stoga upućivati apele za civliziranom ponašanjem i pozivati na demokraciju nekoga tko se na ovaj način odnosi prema političkim neistomišljenicima nema nikakvog smisla”."

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR


Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:    

Nema komentara:

Objavi komentar