subota, 6. svibnja 2017.

Sajam cvijeća u dugoreškom Amfiteatru okupio ljubitelje prirode i druženja – Svaki vikend novo događanje!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 06.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/sajam-cvijeca-dugoreskom-amfiteatru-okupio-ljubitelje-prirode-druzenja-vikend-novo-dogadanje/

"U dugoreškom Amfiteatru održan je danas Sajam cvijeća, a u poslijepodnevnim satima na istom prostoru uz akustičnu glazbu održat će se i piknik za sve zainteresirane građane. Dok su mame razgledavale ručne radove i kupovale cvijeće, mališani su se bezbrižno igrali na novom dječjem igralištu.

– Svaki vikend do kolovoza ovdje će se nešto događati. Sajmom cvijeća želimo reći, kako se mi u Gradskoj upravi trudimo uljepšati grad, tako i svaki pojedinac sadnjom jednog cvijeta može pomoći svima da ovaj grad izgleda ljepše. Jedan čovjek sam ne može puno, ali svi skupa malim stvarima možemo doprinijeti jako puno – kazao je vršitelj dužnosti gradonačelnika Tomislav Boljar te najavio skoro raspisivanje natječaja za udruge koje će ovdje imati prostor za organizaciju različitih događanja.

Sljedeći vikend bit će koncert, ali službeno otvorenje novog dugoreškog prostora za druženje i organizaciju različitih događanja od predstava, koncerata pa do igraonica za najmlađe, kojeg Duga Resa dosad nigdje nije imala."


 Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA,   SDP - DUGA RESA i nezavisna lista (nezavisni kandidat) Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar