Dienstag, 9. Januar 2018

Bakica, invalid, bila četiri dana u zatvoru zbog duga od 84kn + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "direktno.hr", 08.01.2017

https://direktno.hr/direkt/bakica-invalid-bila-cetiri-dana-u-zatvoru-zbog-duga-od-84kn-72812/

"Saborski zastupnik Živoga Zida Branimir Bunjac posjetio je gospođu koja je završila u zatvoru zbog neplaćanja računa za odvoz smeća. Radi se o minornom iznosu, a na njezinom primjeru vidjeli smo kako represivni aparat može biti nemilosrdan prema običnim građanima, dok istovremeno mnogi koji su pokrali milijune prolaze nekažnjeno.


Post saborskog zastupnika prenosimo u cijelosti.
'Danas smo posjetili gospođu Maltarić Minku iz Cvetlina koja je bila u zatvoru četiri dana zbog duga za odvoz smeća u iznosu od 84 kune.
Žena od 77 godina, invalid, odvedena je u zatvor, a da joj policajci nisu ni rekli kuda ide, pa nije ponijela nikakve stvari sa sobom.
Dijelila je ćeliju s tri "iskusne" kriminalke dok joj se nisu smilovali da je puste kući.
Dok oni koji su pronevjerili milijarde - tajkuni, bankari, korumpirani političari i ratni profiteri - uživaju na slobodi, država se iživljava na sirotinji koja nema što za jesti.', napisao je Bunjac na Facebooku."

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Politika premijera Plenkovica je postkomunisticka diktatura! Drzavni kriminal, stranacko zaposljavanje, oprastanje dugova politicki podobnima te zlostavljanje staraca najcesce zbog minimalnih neplacenih racuna poprimilo je diktatorsku velicinu.

Pas Medo je kriv, pocinioci privrednog kriminala su neduzni! To je najgori oblik politicke diktature sadasnje vlade koje bi se posramili i bivski komunisticki diktatori.

Strateski segment koji koristi premijer Plenkovic u svojoj politici je zastrasivanje Hrvatskog naroda. Zastrasivanje on sprovodi na nacin da zbog sitnice stisne nekome prijavu ili uhapsi "jadnog starca" zbog sitne prijetnje. Kada bi ja trzao na svaku prijetnju pete kolone koju dobijem tada bi svaki drugi dan isao kod njemackog drzavnog odvjetnika podnositi kaznenu prijavu. 

Nedavne prijetnje vladajuce oligarhije su bile blokiranje facebook profila. A ako vas i blokiraju otvorite novi profil. Koliko su meni puta do sada blokirali facebook profil? Par puta. I sta se dogodilo? Nista. Napisao sam pismo centrali facebooka u Irskoj, zaprijetio sam im Europskom komisijom i za par sati su me odblokirali.

Da li je vas facebook profil toliko vrijedan da se kao mali mis zavucete u rupu i ne sudjelujete u politickom zivotu.

Ako jeste, shvatiti cete uskoro da ste u krivu. Kada vam se djeca isele u Irsku i Njemacku, kada Domovina postane dolina suza u kojoj zive osamljeni starci shvatiti cete da se pravda i pravo, ponos i sloboda ne dobivaju na poklon, vec da se za njih bori. 

Vlada premijera Plenkovica je direktni krivac za zadnji egzodus Hrvata i pripadnika Nacionalnih zajednica iz Domovine Hrvatske. Premijer Plenkovic je na celu nehrvatske, nesocijalne i nesposobne vlade ucinio od Hrvatske ekonomsku pustinju. Bugarska i Rumunjska su nas ekonomski i socijalno odavno pretekle. Nasa Domovina je zaduzena sa preko 300 milijardi kuna.

Ljudi koji su napustili u zadnje vrijeme Domovinu vecinom izjavljuju da "Nepravdu vise nisu mogli trpiti"! Da li je iseljavanje dio politickog programa premijera Plenkovica kako bi osigurao Iseljenickim novcem place i povlastene mirovine politickoj oligarhiji?

U jednom trenutku da Hrvatsko Iseljenistvo kompletno blokira dostavu novca i potrosnju u Domovini Republika Hrvatska bi bankrotirala. Iseljenistvo kada ode u mirovinu oporezuje se u Domovini sa 40%. Najveci porez na svijetu placa Hrvatsko Iseljenistvo. Sada svima moze bit jasno od kuda se placaju policija, lijecnici, ucitelji, vojska, politicari, od kuda se isplacuju mirovine.

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nakon slijedecih parlamentarnih izbora ce preko svojih zastupnika u Saboru pokusati sprovesti ono sto stoji u nasem izbornom programu. Medjutim za to nam je potrebna Vasa pomoc. Bez obzira kojoj politickoj orjentaciji pripadate, ako imate "cisto srce" dobrodosli ste u nas pokret. Koristite nas program za unapredjenje vasih opcina i gradova. Nas program nije napisan za politicko profiliranje naseg pokreta vec za cijeli Hrvatski narod.

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske osjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku kataklizmu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen