četvrtak, 22. veljače 2018.

Majka Marina Strmote: Preponosna sam na njega + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hr.n1info.com", 21.02.2018

http://hr.n1info.com/a282412/Vijesti/Majka-Marina-Strmote-Preponosna-sam-na-njega.html

"Nakon ostavke mobitel Marina Strmote je izgašen. Njegova supruga je poručila da će se javnosti oglasiti kada za to dođe trenutak.
Podsjetimo, državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota na konferenciji za novinare u utorak je podnio ostavku. Na novinarsku konstataciju da su danas predstavljene mjere od strane ministrice predstavljene već prije tri mjeseca, Strmota je dao neočekivan odgovor:
"Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Ja kao demograf smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno, država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome... Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom", kazao je Strmota vidno emotivan.

Strmotin mobitel je nakon iznenedne ostavke isključen. Njegova supruga u kratkom razgovoru za 100 posto.hr poručila je da će de sam oglasiti kad će biti trenutak za to.

Srmotina majka kaže da je ponosna na potez svog sina.
"Preponosna sam na mog sina, cijela obitelj je ponosna. Sretna sam jer vidim i da je Hrvatska uz njega", rekla je majka Marina Strmote. Dodala je da se s njim još nije uspjela čuti jer je, vjeruje, nakon svega u velikoj gužvi. Inače se, kazala je, redovito čuju.

32-godišnji znanstvenik i demograf se, naime, radije odrekao plaće od 15.771,69 kuna neto, nego da ostane na radnom mjestu iza kojeg ne stoji. Inače, HDZ-ovac živi sa suprugom i dvoje djece u Zaprešiću. Nema prijavljenu imovinu poput stanova, kuća ili umjetnina. Obitelj mu vozi Golfa staroga 10 godina, a na kredite mjesečno izdvajaju nešto više od 3700 kuna."

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Nas Politicki pokret pozdravlja ostavku sada vec bivseg drzavnog tajnika gospodina Strmote. Iako je on kao i svi drugi drzavni tajnici dosao na tu poziciju po politickoj funkciji ili podobnosti, akt ostavke koji je izveo na press konferenciji je zaprimjer.

U gornjem se tekst vidi da mu obitelj nije bogata, medjutim nakon prijave na zavod za zaposljavanje ostaje mu novac za nezaposlene u visini 60%od zadnje neto place, pa ce sa 8-9.000 kn porodica nekako prezivjeti. Postoje porodice u hravtskoj koje zive sa 4.000 kn netto.

Nas politicki pokret odsvibnja prosle godine upucuje na nefunkcioniranje hrvaske vlade, premijera i ministara. medjutim osim prilicno dobre citanosti bloga konkretnih rezultata nema. Hrvattski narod je spreman iseliti se zbog nepravde, ali ne i nepravdu poraziti u vlastitoj Domovini. Hrvatsko Iseljenistvo koje ima samo tri zastupnika u Saboru, a koji podrzavaju 100% interese hratske vlade te krupnog kapitalai banaka, a ne nase Iseljenicje interese je nemocno. Sve kvazi organizacije i predstavnicka tijela Iseljnog Hrvatskog naroda su vec 27 godina u rukama HDZ-a i ostaju u tim rukama. Njih ne zanima Domovina ve osobno politicko profiliranje.

Sad par rijeci on asem programu. Prva verzija naseg programa napisana je 2014. godine te objavljena na Blogu gdje se jos danas nalazi. Program je sacinjen od 28 tocaka u kojima je u potpunosti definiran ekonomski, ekoloski, socijalni i politicki put Domovine Hrvatske. Prve dvije tocke ekonomskog programa, citiram:

A) Ekonomsko područje


1. Pokretanje „Poslovne suradnje malog i srednjeg poduzetništva Republike Hrvatske sa vodećim svjetskim automobiliskim koncernima u mojoj izbornoj jedinici“ (Daimler - Smart, Porsche, BMW, VW, Renault, Fiat, Chrysler, Ford) na bazi proizvodnje sastavnih dijelova za električna i hibridna vozila.
2. Pokretanje „Cijelogodišnjeg medicinskog turizma i wellnessa u mojoj izbornoj jedinici„!
Jačanje seoskog turizma i turističkog biciklizma, lovnog turizma, planinarenja, raftinga i sportskog ribolova. Ubrzano podnošenje zahtjeva u navedenim vrstama turizma za certifikate održivog turizma: "TourCert", "European Ecolabel", "EarthCheck" i "The Green Kay" u mojoj izbornoj jedinici!
Uvođenje u marketinšku koncepciju hrvatskog turizma "virtualne stvarnosti"! 
 
Korisnicima našeg turizma prezentirati hrvatske hotele, plaže, rijeke i jezera, biciklističke staze, nacionalne parkove, spomenike kulture te domaće festivale putem 3D naočala u mojoj izbornoj jedinici koje poslužuju "programi" virtualne stvarnosti! Ta vrsta digitalnog marketinga je primjenjiva kako za turističke sajmove tako i za svaki turistički ured (ili TZ) koji prodaju "godišnje odmore"!


Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Nema komentara:

Objavi komentar