Mittwoch, 21. Februar 2018

SLUŽBENO POTVRĐENO: Ante Ramljak podnio neopozivu ostavku! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hr.n1info.com", 21.02.2018

http://hr.n1info.com/a282188/Vijesti/SLUZBENO-POTVRDjENO-Ante-Ramljak-podnio-neopozivu-ostavku.html

"Za N1 je iz izvora u Agrokoru i službeno potvrđeno da Ante Ramljak odlazi s pozicije izvanrednog vladinog povjerenika u koncernu Agrokor.
Ramljak je o svojoj ostavci i odlasku donio neopozivu odluku, doznajemo.
Vladi je prepustio da komunicira sve odluke o njegovom odlasku s čelne pozicije izvanredne uprave, kao i daljnje korake u nastavku upravljanja krizom u kompaniji.

Podsjetimo, kako je N1 u utorak navečer objavio, Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, u kasnim je poslijepodnevnim satima Vladi ponudio svoju ostavku. Sastanak u Vladi trajao je nekoliko sati, a Ramljak je zgradu Vlade napustio nešto iza 21 sat i to na stražnji izlaz.

Nakon Ramljaka, zgradu Vlade napustio je i premijer Andrej Plenković, koji također nije izašao na glavni ulaz, nego na sporedni, kako bi izbjegao novinare. Martina Dalić sastanak je napustila nakon njega i kratko se obratila novinarima. "Sve ćete doznati sutra", kazala je Dalić.

Vjerovnici su se osvrnuli na napise nekih medija da su oni protiv odluke Ramljaka o ostavci, izvor blizak vjerovnicima za N1 je rekao da je ostavka osobni čin te da vjerovnici ni na koji način na nju nisu utjecali. Odluku o ostavci prihvaća, odnosno odbija, Trgovački sud.
martina dalić 
 Izvor: Matija Habljak/PIXSELL
Podsjetimo, bivša tvrtka Ante Ramljaka, Texo Management d.o.o. sklopila je ugovor s tvrtkom AlixPartners za savjetovanje o restrukturiranju Agrokora na temelju kojeg svakoga tjedna naplaćuje za poslove savjetovanja gotovo 250.000 kuna.

Ante Ramljak je u bivšoj tvrtki formalno bio zaposlen i nakon što je došao na čelo Agrokora 10. travnja. Iz izvanredne uprave Agrokora za N1 su jučer potvrdili da je Texo management Ramljaka formalno odjavio 30. travnja, 20 dana nakon što je postao Vladin povjerenik. Iz Agrokora su jučer za N1 poručili da "datum formalne odjave, koja je uslijedila 20 dana po prestanku radnog odnosa raskidom ugovora o radu, ne mijenja činjenicu da je Ante Ramljak radni odnos u Texo managementu raskinuo kada je imenovan za izvanrednog povjerenika.""

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Nas Politicki pokret od svibnja 2017. godine upucuje na krsenje zakona i Ustava od samog premijera do ministara hrvatske vlade. Mi pisemo, a reakcije ne postoje. Zasto u Domovini postoje dvostruka mjerila za primjenu Zakona o kaznenom postupku?

Zasto u Domovini Hrvatskoj sud osudi psa Medu i bakicu koja prodaje par proizvoda, a oslobodi pocinioce najtezih kaznenih djela u koje spada Ratno profiterstvo, Ratni zlocin, Zloupotreba polozaja, Pedofilija itd.?

Medjutim vratimo se temi. O sukobu interesa koje prakticira gospodin Ramljak mediji pisu vec mjesecima. Za hrvatsku vladu taj problem ne postoji. Sada kada je covjek sam dao ostavku, ocekuje se da istrazni organi (MUP; DORH, USKOK) podnesu kaznene prijave protiv Ramljaka za pocinjena kaznena djela. Takodjer se ocekuje da istrazni organi podnesu kaznene prijave za osobe koje su potpomagale kaznena djela gospodina Raljaka, tocnije protiv premijera, ministara financija Maric i podpredsjednice vlade Dalic. Ako se to ne ucini tada su istrazni organi takodjer suucesnici u prikrivanju kaznenih djela koje je pocinio Ramljak.

Nas politicki pokret se zalaze za "Narodne sudove", ne one koje su imali partizani i komunisti, vec nestranacke sudove koji ce suditi u ime Hrvatskog naroda. Takodjer Hrvatski zatvori moraju imati odgojno-popravni karakter, a ne wellness ponude.To je definirano u slijedecim tockama naceg programa, citiram:

1B. Uvesti RADNU OBAVEZU u sve Hrvatske zatvore po modelu Savezne Republike Njemačke !

1C. Hrvatski sudci moraju potpisati "DOMOVINSKU ZAKLETVU" pod materijalno-krivičnom odgovornošću! Po njoj mogu suditi jedino u ime Hrvatskog naroda!

Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen