Mittwoch, 28. Februar 2018

Strmota o stranici 'Hrvatska izumire': 'Blokiran sam' + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su saonline portala "hr.n1info.com", 27.02.2018

http://hr.n1info.com/a283836/Vijesti/Stranica-Hrvatska-izumire-nestala-s-Facebooka-Strmota-Blokiran-sam.html

"Stranica "Hrvatska izumire" koju je u subotu na Facebooku pokrenuo demograf i bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije od jučer više nije dostupna.

Marin Strmota tvrdi kako ne zna zašto stranica Hrvatska izumire više nije dostupna, odnosno zašto je, kako sam kaže, blokirana.
'Facebook ne daje objašnjenje', kratko je Strmota kazao Tportalu no nije želio poslati screenshot obavijesti o blokadi stranice.

Podsjetimo, Marin Strmota, šokirao je javnost prošlog davši ostavku na mjesto državnog tajnika tijekom konferencije za medije pred šokiranom ministricom Nadom Murganić. Nakon što je Strmota izgovorio kako demografske mjere koje su predstavljene smatra folklorom, ministrica je pokušala spasiti situaciju pravdajući njegov potez "nestrpljenjem mladog čovjeka".

U prvoj objavi na stranici "Hrvatska izumire" Strmota je u subotu napisao: "Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri, ... krećemo ...""

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Medijsku cenzuru u drustvenim mrezama, posebno u facebooku prolaze mnogi hrvatski gradjani. I sam sam vise puta bio zrtva medijske cenzure.

Zasto je to tako? Zasto ne smijemo napisati sto zelimo ako nam Ustav RepublikeHrvatske to dopusta?

Tko se usudjuje krsiti Ustav RH te vrsiti cenzuru?

Zasto Ustavni sud RH ne reagira kada dolazi do krsenja Ustava RH te procesuira pocinitelja? 

Nas politicki pokret se zalaze za Demokraciju. U demokraciji je dozvoljeno reci sto zelis!

Ja sam osobno rodjen u jednoj diktatorskoj zemlji u kojoj se za "Ustani bane" gulilo po nekoliko godina na Golom otoku. Danas sam posebno osjetljiv na krsenja temeljnih ljudskih prava, od kojih je pravo govora i izjasnjavanja vrlo bitno.

Cinjenica je da u mnogim demokratskim zemljama dolazi do izrazitog krsenja temeljnih ljudskih prava. Za nas politicki pokret Demokracija znaci istinsku demokraciju koja je rodjena u Grckoj, a koja doslovce znaci "vladavina naroda". Mi smo protiv parlamentarni diktatura te tezimo k "direktnoj demokraciji"!

Nas politicki pokret je sazeo program u 28 tocaka koji sluzi interesima hrvatskog naroda, citiram neke od njih:


3. Zastupljenost većeg broja žena u parlamentarnoj politici Hrvatskog Sabora. Nakon parlamentarnih izbora 2016. u Hrvatskom Saboru nalazi se samo 19 zastupnica. Nikada nije bio manji broj istih. Novi izbori moraju poboljšati tu kvotu! 

5. Subvencioniranje plaćanja TV pretplate najsiromašnijih građana moje izborne jedinice!
Gledanje televizije nije luksuz, već temeljno pravo svakog građanina naše Domovine
 
1B. Uvesti RADNU OBAVEZU u sve Hrvatske zatvore po modelu Savezne Republike Njemačke !


1C. Hrvatski sudci moraju potpisati "DOMOVINSKU ZAKLETVU" pod materijalno-krivičnom odgovornošću! Po njoj mogu suditi jedino u ime Hrvatskog naroda!


1D. Zabraniti ćemo rad nedjeljom i državnim praznicima u svim trgovačkim lancima te privatnim trgovinama koje prodaju prehranu i robu široke potrošnje u našoj izbornoj jedinici!


Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen