Samstag, 26. Mai 2018

Jandroković HDZ-ovcima: Najjači smo i ostat ćemo najjači + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "priznajem.hr", 26.05.2018

https://priznajem.hr/novosti/jandrokovic-hdz-ovcima-najjaci-smo-i-ostat-cemo-najjaci/

"Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković pozvao je u subotu stranačke izaslanike i sudionike Općeg sabora HDZ-a, njih oko pet tisuća koliko ih se okupilo u dvorani KC Dražen Patrović, na slogu i zajedništvo, uvažavanje različitosti.
“Uvažavajmo jedini druge, čuvajmo leđa jedni drugima, budimo i radimo zajedno, jer kad smo zajedno, nitko nam ne može ništa, najjači smo i ostat ćemo najjači”, poručio je Jandroković, praćen pljeskom okupljenih.
Najavio je da će HDZ pobijediti na svim nadolazećim izborima. “To vam jamčim, ali za to nam treba sloga, zajedništvo”, rekao je okupljenim HDZ-ovcima, pozivajući ih da podupru jedni druge, da uvažavaju razlike koje postoje.

‘Sabor je dokaz HDZ-ove snage’

Današnji, Opći sabor stranka, za Jadndrokovića je demonstracija HDZ-ove snage. Sabor je dokaz snage HDZ-a, ni jedna politička opcija ne može učinti ovo što može HDZ, ovdje nas je pet tisuća, najjači smo”, rekao je glavni tajnik HDZ-a.
Potkrijepio je to podacima da je HDZ iznjedrio predsjednicu države, premijera i 18 ministra, većinu župana, gradonačelnika. “To se nije dogodilo slučajno, to je rezultat naše političke vizije, teškog, svakodnevnog rada što naši politički suparnici ne razumiju, oni misle da se to događa slučajno, no mi nismo slučajni odabir hrvatskih birača”, istaknuo je Jandroković.
“Moramo biti svjesni da smo kralježnica političkog sustava, jedina smo stranka koja u ovom trenutku može osigurati političku stabilnost, gospodarski rast, društvenu stabilnost, na nama je težak teret i zato nas napadaju, manipuliraju, ali HDZ ide dalje”, naglasio je Jandroković i poručio da HDZ neće dozvoliti da ju ruše destruktivci, politički avanturisti.

HDZ sredio svoje financije

Glavni tajnik HDZ-a pohvalio se rezultatima koje je HDZ ostvario od sabora održanog prije dvije godine, podsjetio da je to bilo razdoblje burnih političkih i stranačkih događaja, pada Vlade i odlaska Tomislava Karamarka te izbora Andreja Plekovića za predsjednika HDZ-a. Stranka je pobijedila na paralamantranim izborima, formirala Vladu s Mostom, zbog slučaja Agrokor i nekorektnog ponašanja partnera, suradnja je prekinuta i stvorena je nova parlamantrana većina. HDZ je ostvarila sjajne rezultate na lokalnima izborima, pobrojao je Jandroković koji se pohvalio i da je HDZ u dvije godine sredio svoje stranačke financije. Podsjetio je da je kod preuzimanja stranke zatečeno preko 17 milijuna kuna obveza.
Govoreći o budućnosti HDZ-a, najavio je nastavak financijskog osnaživanja stranke, reorganizaciju Središnice, uvođenje pomoćnika glavnog tajnika te profesionalnog tajnika Mladeži HDZ-a.

Borisov: Kršćanstvo je dobro za politiku

“Hrvatska je ponosna zemlja, zajedno smo za snažnu Europu”, poručio je na hrvatskom jeziku Manfred Webr, predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke. Za kršćanske je demokrate, istaknuo je, Europa bazirana na kršćanstvu. “U Europi ima puno raznolikosti, ali jedna stvar koja se može naći u svakom mjestu je kršćanska crka i EPP će braniti kršćansku Europu”, poručio je Weber što su sudionici HDZ-a pozdravili pljeskom odobravanja.
Kršćanstvo je važno za dobru politku, bez njega je politika puna egoizma, kazao je bugarski premijer Bojko Borisov, pozvavši da Hrvatska i Bugarska zajedno rade na dobro Europe i da pokažu da zapadni Balkan nije neka rupa.
Skup je pozdravio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, referirajući se na aktualne prilike u BiH. “Iako nismo promijenili izborni zakon izborit ćemo se da budemo svoji na svome, nema podjela između Hrvata u BiH”, rekao je Čović, podsjetivši da su Hrvati u BiH jedini predvodnici europskog puta te države.
Sudionicima skupa prikazan je film o postignućima HDZ-a i Vlade, a najsnažnije su pozdravili kadar prekida suradnje s Mostom. Hina"


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Predsjednik Sabora Jandrokovic sa osvojenih 800 prefercijalnih glasova porucuje: "Najjaci smo i ostati cemo najjaci". 

Politicka stranka koja kupuje parlamentarnu opoziciju da bi sacuvala vecinu u Saboru, koja je u 28 godina nove Hrvatske unistila domace gospodarstvo, rasprodala resurse i tvrtke od vitalne vaznosti, otjerala Hrvatski narod u Iseljenistvo smatra da je politika boks, pa ko jaci taj kvaci. 

Jadno i bijedno. Nemam nista osobno protiv HDZ-a, niti jedne druge politicke stranke u Hrvatskoj, ali HDZ neka dobro razmisli koji mu clanovi cine dobro, a koji lose. Ako nastavi s clanovina poput Jandrokovica, Plenkovica & Co, mogao bi na kraju zavrsiti ko mala strancica.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen