srijeda, 23. svibnja 2018.

Jandroković o novim mailovima grupe Borg: Kako smo mi ostali mogli znati?! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "tportal.hr", 22.05.2018

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/jandrokovic-o-novim-mailovima-grupe-borg-kako-smomi-ostali-mogli-znati-foto-20180522

"Nakon izlaska sa sastanka s koalicijskim partnerima, kojima je premijer Andrej Plenković predstavio novog ministra gospodarstva Darka Horvata i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković kazao je kako su koalicijski partneri zadovoljni kandidatima. Progovorio je i o novim objavljenim mailovima koji dokazuju da je grupa Borg trebala biti zadužena i za vraćanje Ine u hrvatske ruke prodajom HEP-a
'Svi su vrlo zadovoljni. Očekujem da ćemo imati potporu i sutra na saborskim odborima', kazao je Jandroković.
Na pitanje o novim mailovima koji dokazuju da se grupa Borg zalagala za otkup Ine prodajom HEP-a Jandroković je kazao kako je on 'već bio kritičan kada je počela objava mailova'.


'Neka se time bave oni koji su zaduženi. 'To su mailovi koji su cirkulirali između određenih grupa ljudi. Kako smo mi drugi mogli znati?!', kazao je Jandroković i naglasio da je zbog političke odgovornosti otišla Martina Dalić.
Kazao je da ga nisu zanimali detalji o nastanku lex Agrokora, već kako mu je bilo bitno da je taj zakon prošao proceduru koju je trebao. 'Prošao je kroz nadležna ministarstva i Hrvatski sabor', istaknuo je Jandroković.


Ne smatra spornom činjenicu da se predizborni spot HDZ-a i Andreja Plenkovića 'Vjerodostojno' snimao, među ostalim, u prostorijama odvjetničkog ureda Borisa Šavorića, koji je dio ekipe Borg.
'Ja sam odabrao agenciju koja je radila pobjedničku kampanju, a oni su bili zaduženi za najam medijskog prostora i snimanje spota', poručio je Jandroković."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Jandrokovic koji je postao predsjednik Sabora sa 800 prefercijalnih glasova tvrdi da nista nije znao. Da bi ste uopce mogli uci u Sabor morate imati najmanje 5600 prefercijalnih glasova. Sada vidite kako se to kod nas radi.

Jandrokovic je sjedio iza svakog premijera hrvatske vlade. Premijeri su dolazili i odlazili, a on je ostao do danasnjih dana. Jedino netko tko ne vidi, ne cuje i ne razumije hrvatski jezik moze tvrditi da nista ne zna.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  



Nema komentara:

Objavi komentar