Dienstag, 15. Mai 2018

Kuščević: Predsjednik Vlade ima potporu i u HDZ-u i u koalicijskim partnerima + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "novac.jutarnji.hr", 15.05.2018

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/kuscevic-predsjednik-vlade-ima-potporu-i-u-hdz-u-i-u-koalicijskim-partnerima/7358730/

"Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u srijedu uoči sjednice Vladina užeg kabineta da pozicija premijera Andreja Plenkovića nakon ostavke potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić nije destabilizirana jer Plenković ima potporu HDZ-a i koalicijskih partnera.
"Predsjednik Vlade ima potporu i u HDZ-u i u koalicijskim partnerima, a to znači da ćemo nastaviti raditi svoj posao do kraja mandata", rekao je Kuščević novinarima pred Banskim dvorima.
"Zaista mislim da je atmosfera u HDZ-u dobra, to ćemo vidjeti na izvještajnom saboru, a mislim da su se koalicijski partneri jasno izjasnili da podržavaju nastavak rada ove Vlade. Pred nama je dug i težak posao koji ćemo dobro obaviti", dodao je.

Kazao je kako nema razloga sumnjati u obrazloženje Martine Dalić da je otišla zato što ne želi biti uteg Vladi. Nemamo vremena za žaljenje jer treba pronaći novog ministra ili ministricu, dovršiti postao restrukturiranja Agrokora i važne poslove na oporavku hrvatskog gospodarstva, poručio je.
I ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić smatra da pozicija premijer Plenkovića nije poljuljana jer, kaže, on jako dobro radi svoj posao, a Vlada će nastaviti funkcionirati na programima koje si je zacrtala.
"Žao mi je da je cijeli ogroman trud i napor potpredsjednice Vlade i Vlade na ovom poslu u sjeni proceduralnih i drugih postupaka", rekla je Murganić."

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Kriminalna arganizacija koja sebe naziva vladom Republike Hrvatske sacinjena je od: ratnih dezertera, ratnih profitera, pomagaca neprijateljske vojske "SAO Kraine", kriminalaca u procesu pretvorbe, krivotvoritelja diplomskih radova, osoba koje su prodale vlastitu stranku da bi postale ministar u tzv. vladi itd.

"Predsjednik vlade ima potporu i u HDZ-u i u koalicijskim partnerima"!

Da li predsjednik vlade ima potporu Hrvatskog Naroda, glavno je pitanje!? 

 Narod mu je dao vlast, narod ce mu vlast i oduzeti!

Republika Hrvatska je u 28 godina postala ekonomska pustinja sa 200 super bogatih porodica, kao sto je bilo i proreceno. Istrazna tijela i sudovi su prikrivali kaznena djela i pustali da namjerno padnu u zastaru, iako su znali da sami cine kaznena djela te krse Ustav Republike Hrvatske.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen