Donnerstag, 17. Mai 2018

Objavljeni novi mailovi: Plenković se triput sastao s Borg grupom? + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vecernji.hr", 17.05.2018

https://www.vecernji.hr/vijesti/objavljeni-novi-mailovi-plenkovic-se-triput-sastao-s-borg-grupom-1245958

"Premijer Andrej Plenković sastao se najmanje triput s grupom Borg, iz čijeg je hodograma aktivnosti vidljivo da su Plenkoviću prezentirali prijedlog da savjetnici za Vladu rade besplatno, a naplaćuju se preko Agrokora, piše Index.hr koji je danas objavio nove e-mailove iz prepiske Martine Dalić i savjetnika oko lex Agrokor. 
 
Davor Bernardić TRAŽE RASPUŠTANJE SABORA Oštar napad oporbe: Hrvatska se nalazi u izvanrednom stanju! Ovaj portal također navodi da je Plenković znao tko su pravi pisci zakona jer se s njima susreo tjedan dana prije nego što će Vlada donijeti taj zakon. Među objavljenim e-mailovima onaj je u kojem Martina Dalić 5. ožujka piše kako premijer Plenković moli buduće pisce zakona te ministra financija Zdravka Marića da se s njim sastanu u Vladi "vezano uz temu na kojoj radimo". 
 
 Na tom sastanku raspravljalo se o aktualnoj situaciji u Agrokoru, ali i o izlasku iz te situacije odnosno o budućem zakonu. Bio je to vrlo važan sastanak, a upravo je zbog tog sastanka odvjetnik Boris Šavorić odgodio je direktan let za London. U Veliku Britaniju ipak je otišao tog dana, ali preko Beča u 18.40 sati i to nakon sastanka s Plenkovićem, piše Index. I u drugim danas objavljenim e-mailovima spominje se premijer, koji se inače ograđivao od prepiske, nakon čije je objave u javnosti izbila takozvana afera Mailovi i nakon čega je Martina Dalić podnijela ostavku."
 
 
KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Krsenje Zakona i Ustava Republike Hrvatske Plenkovic je pretvorio u olimpijsku disciplinu. "Ja mogu sto hocu" - rece u Saboru. Valjda mu je Junker napunio glavu briselskim glupostima. 

Hrvatski narod nisu ovce, Hrvatski narod nije kukavica, a nije navikao ni klecati.

Kriminalnu organizaciju koju nazivaju hrvatskom vladom, treba raspustiti, podignuti optuznice i osuditi sve koji su prste upetljali u kriminal. Tada ce Plenkovic vidjeti kako je zatvarati jadne starce i studente. Briselski sluga. 

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen