petak, 18. svibnja 2018.

PERO KOVAČEVIĆ: Poziv tajkunčićima, tajkunima i ostalim pljačkašima da vrate novac + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "maxportal.hr", 18.05.2016

http://www.maxportal.hr/kolumne/pero-kovacevic-poziv-tajkuncicima-tajkunima-i-ostalim-pljackasima-da-vrate-novac/

"Nakon jučerašnjeg poziva predsjednika Vlade Andreja Plenković savjetnicima da nakon izbijanja afere Hotmail vrate novac, danas je to učinila i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović

Predsejdncia je javno kazala: “Ja bih vratila novce. Ističem – čast je važnija od novca”.
Očito je voda došla „došla do grla“ i ne znaju što činiti kad pozivaju savjetnike da vrate novac. Kad su već pozvali savjetnike i konzultant iz „družbe“ Martine Dalić da vrate lovicu trebali su to tražiti i od niza tajkuna, tajkunčića i drugih pljačkaša koji su opljačkali Hrvatsku počev od pretvorbe i privatizacije,predstečajnih nagodbi i drugih afera da to isto učine da odmah vrate opljačkano i oteto.


Budući to nisu učinili,ponukan premijerovim i predsjedničinim pozivom savjetnicima,pozivam sve tajkune i tajkunčiće te druge pljačkaše koji su opljačkali Hrvatsku počev od pretvorbe i privatizacije, predstečajnih nagodbi, ovršnih postupaka i drugih afera da to isto učine da odmah vrate opljačkano i oteto.

Kad bi premijerov, predsjedničin i moj poziv urodili plodom postali bi zemlja blagostanja i mladi bi se počeli vraćati u Hrvatsku!

Tražim od Andreja Plenkovića i Kolinde Grabar -Kitarović da me podrže u pozivu!"

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Kriminalna politicka oligarhija je od pocetka Domovinskog rata ocerupala Hrvatsku tako da danas ni mlado ni staro ne moze zivjeti u nasoj Domovini. Potrosili su min. 100 milijardi eura koje je poslalo Hrvatsko iseljenistvo, a da tim novcem nisu okrecili niti jedan zid.

Medjutim nije sav novac ispario i nije se sva "jagnjetina" pojela.Kriminalci koji su opljackali Hrvatsku su kupovali skupene kretnine, nakit, umjetnine, stanove i kucerine u Domovini i u drugim zemljama itd. Sve se to lijep moze zaplijeniti, a pocinioce sprasiti u bajbukanu da se rehabilitiraju i moralno poprave.

Hrvatski narode, ako postoji kap koja je prelila casu, onda je se to dogodilo upravo sada.

U Ustavu Republike Hrvatske stoji:

Članak 31.

(4) Ne zastarijevaju kaznena djela ratnog profiterstva, kao ni kaznena djela iz procesa pretvorbe i privatizacije, počinjena u vrijeme Domovinskog rata i mirne reintegracije, ratnog stanja i neposredne ugroženosti neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti države, propisana zakonom, ili ona koja ne zastarijevaju prema međunarodnom pravu. Imovinska korist, ostvarena tim djelima ili povezana s njima, oduzet će se.

Republika Hrvatska je u 28 godina postala ekonomska pustinja sa 200 super bogatih porodica. Istrazni organi i sudovi su prikrivali kaznena djela i pustali da ista padnu u zastaru, iako su znali da sami cine kaznena djela te krse Ustav Republike Hrvatske.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

1 komentar:

  1. Zdravo,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Jane Alison, privatni kreditni zajmodavac otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati uvjete i uvjete kredita na: (saintloanss@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši