Mittwoch, 2. Mai 2018

PREMIJER: Sustavno radimo za rast, zapošljavanje, bolje plaće i viši standard+ KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala"politikaplus.com", 30.04.2018

"Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je hrvatskim građankama i građanima uputio čestitku u povodu Međunarodnog praznika rada, ističući kako je Vlada dokazala sustavni rad na stvaranju gospodarskog okruženja za novo zapošljavanje, bolje plaće i viši životni standard, a u suradnji sa socijalnim partnerima na političkoj stabilnosti, pravnoj sigurnosti, rastu i solidarnosti.

Premijer u čestitki ističe kako je Vlada, kada je dobila većinsko povjerenje i preuzela odgovornost za vođenje države, učinila to sa željom da omogući boljitak svih hrvatskih ljudi i domovine.
Lani, je, napominje, ostvaren suficit opće države kao potvrda Vladine odlučnosti i odgovornosti u vođenju fiskalne politike, a te su napore, tvrdi, prepoznale i međunarodne financijske institucije i rejting agencije te su podigle kreditni rejting Hrvatske, kojoj predstoji još samo jedna stepenica do investicijskog rejtinga.

Plenković naglašava kako Hrvatska ima stabilni i dugoročno održivi gospodarski rast, javni dug se sustavno smanjuje, bilježi najveći pad stope nezaposlenosti u zemljama EU, shodno tome i rast zaposlenosti. Brigu za hrvatskog radnika, navodi, Vlada je pokazala spašavanjem tisuća radnih mjesta koja su bila ugrožena krizom u Agrokoru.

"Izazovi s kojima se suvremeno hrvatsko društvo suočava ne rješavaju se preko noći. Dokazali smo da sustavno radimo na stvaranju gospodarskog okruženja koje će omogućiti novo zapošljavanje, bolje plaće i u konačnici viši životni standard. Želimo poboljšati uvjete života i položaj obitelji kako bismo zadržali naše ljude i zaustavili iseljavanje, osobito mladih te na taj način omogućili demografsku revitalizaciju zemlje", ističe u čestitki.
Dodaje kako u Vladi pritom nisu zaboravili kontinuiranu suradnju i socijalni dijalog s poslodavcima i sindikatima, "jer samo zajedničkim djelovanjem i partnerstvom možemo ostvariti bolju Hrvatsku". "Stoga Vlada ustrajno nastavlja raditi na ostvarenju naših temeljnih ciljeva – političkoj stabilnosti, pravnoj sigurnosti, gospodarskom rastu i solidarnosti", zaključuje premijer."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Sadasnja vlada kontinuirano zadnje dvije godine kao i sve vlade prije nje radi na gospodarskom rastu, ali ne REPUBLIKE HRVATSKE , vec Irske i Njemacke gdje Iseljeni Hrvatski narod marljivo ucestvuje u stvaranju BDP-a tih zemalja. 

Ista je situacija oko zaposljavanja. Oni koji nemaju srece da budu u Domovini "uhljebljeni" moraju put pod noge u pravcu zapadne Europe.

Bolje place, svakako ali samo za saborske zastupnike, premijera & Co.

Visi standard, takodjer za gore navedene. U kojoj mjesri se povecava standard gradjana Republike Hrvatske pokazala je jucer za 1. maj podjela porcija graha. Ovakovi redovi za cekanje ne bi u jednoj "normalnoj" zemlji bili ni da se dijeli besplatna janjetina.

Zalosno i tuzno...to je bilanca dvije godine vlasti briselskog premijera.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

1 Kommentar:

  1. Veliki forum, možete Pojednostavite svoj dug - i svoj život - uz jednu mjesečnu uplatu na pristupačan, bez kreditnog zajma. info: Atlasloanfirm.blogspot.com, (whatsapp +1 (443) 3459339)

    AntwortenLöschen