Samstag, 5. Mai 2018

PUKOVNIK JAVNO OSRAMOTIO DRŽAVNI VRH: ‘Prošlo je 27 godina a još uvijek im se nitko od vas nije poklonio’ + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "portal.braniteljski-forum.com"

https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/pukovnik-javno-osramotio-drzavni-vrh-proslo-je-27-godina-a-jos-uvijek-im-se-nitko-od-vas-nije-poklonio

"Hrvatska obiluje grobnicama koje, iz tko zna kojeg razloga, polako odlaze u ropotarnicu povijesti. Druga masovna grobnica po veličini iza Ovčare nalazi se u Baćinu. U sebi je sve do 1997. skrivala 56 izmasakriranih tijela. Točnije, gomilu izmrvljenih kostiju…

Umirovljeni pukovnik Ivica Pandža Orkan neumoran je u traganju za prešućenim istinama, žrtvama i grobnicama kojih je Banovina puna. Uz svako poštivanje prema Ovčari i Vukovaru, Škabrnji i Voćinu, već dugo želi skrenuti pozornost na Dubicu, Hrvatsku Kostajnicu i Dvor, čijih 400-tinjak žrtava nijemo vapi za upoznavanjem javnosti o njihovim sudbinama, ali i za priznavanjem.

“Nikad niti jedan predsjednik države, Sabora ili Vlade nije bio u Baćinu kako bi odao počast žrtvama”, prozvao je Orkan državni vrh u kratkom videu!"

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Vecina Hrvatskih politicara nisu bili "aktivni" sudionici Domovinskog rata. Aktivnim sudionikom se ne smatra cistacica u Ministarstvu obrane kao ni zapisnicar, ne smatra se skladistar ali ni svi oni koji imaju status branitelja, a dozivjeli su Domovinski rat jedino na TV-u ili u München, odnosno Stuttgart bojnoj.

Pocnimo od nasih zadnjih bivsih premijera: Oreskovic, Milanovic, Karamarko, Plenkovic, niti jedan nije bio aktivan sudionik Domovinskog rata....Kada ste kao branitelj bili na ratistu nije vam svejedno. Vasi suborci su pali za Dom i Domovinu. Po Hrvatskoj hodaju ljudi koji su u neprijateljskoj vojsci pocinili zlocine nad Hravtskom vojskom, civilima, zenama i djecom. Branitelji koji su bili na ratistu prizeljkuju procesuiranje i kazne za pocinjene zlocine. Aboliciju predsjednika Tudzmana je Europska komisija prije  2-3 godine ukinula. Medjutim kod nas je abolicija pogresno shvacena. Niti jedan predsjednik drzave ne moze abolirati ratni zlocin. Vi kao predsjednik mozete abolirati pripadnike neprijateljske vojske, ali samo one koji nisu pocinili zlocin protiv covjecnosti. Zenevska i ostale ratne konvencije u potpunosti su jasne. Na redu je DORH, MUP i USKOK da podignu optuznice protiv onih koji su u Domovinskom radu pocinili ratni zlocin nad Hrvatskim narodom.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen