Freitag, 11. Mai 2018

Slobodna Hrvatska podnijela kaznenu prijavu protiv Martine Dalić + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "portal.slobodnahrvatska.hr, 09.05.2018

 http://portal.slobodnahrvatska.hr/2018/05/09/slobodna-hrvatska-podnijela-kaznenu-prijavu-protiv-martine-dalic/


"Obavještavamo javnost da je politička stranka Slobodna Hrvatska podnijela kaznenu prijavu protiv potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske, gđe. Martine Dalić zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, trgovanja utjecajem i zlouporabe povlaštenih informacija.

Smatramo da pored nedvojbene političke odgovornosti ministrice Martine Dalić koja se očituje u skandaloznom pristupu rješavanju najvažnijih državnih pitanja, a kojim je omogućila svojim prijateljima i partnerima zaradu od nekoliko stotina milijuna kuna postoji i kaznena odgovornost zbog povreda odredbi Kaznenog zakona.

Kaznenu prijavu podnosimo kako bi ubrzali rad Državnog odvjetništva na ovom predmetu i osigurali uvid javnosti u postupke koje će nadležno državno odvjetništvo poduzimati u konkretnom predmetu.
Kaznenu prijavu dostavljamo u privitku."

 http://portal.slobodnahrvatska.hr/2018/05/09/slobodna-hrvatska-podnijela-kaznenu-prijavu-protiv-martine-dalic/

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

DORH je zaprimio kaznenu prijavu " Slobodne Hrvatske"po kojoj mora postupati. Vjerovatno to nije i nece biti jedina kaznena prijava po kojoj istrazni organi Republike Hrvatske po sluzbenoj duznosti moraju sprovesti istragu, konkretno mislim na MUP i USKOK.

Kocka je bacena, rece rimski imperator. Upravo je Martina Dalic bacila kocku koju vise ne moze niti ona, niti Plenkovic vratiti natrag.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen