Dienstag, 31. Juli 2018

Božidar Kalmeta se s dvije optužnice vraća u vrh HDZ-a kao Jandrokovićev pomoćnik + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "tportal.hr", 31.17.2019

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/bozidar-kalmeta-se-s-dvije-optuznice-vraca-u-vrh-hdz-a-kao-jandrokovicev-pomocnik-foto-20180731?utm_source=facebooktportal&utm_medium=fanpagetportal&utm_campaign=facebookshare

"Na sjednici Predsjedništva HDZ-a održanoj u ponedjeljak vodeće tijelo najjače stranke u Hrvatskoj odlučilo je kako će glavni tajnik Gordan Jandroković dobiti tri pomoćnika. Među njima posebno je zanimljivo ime Božidara Kalmete, protiv kojega se vode postupci u aferama Remorker i Fimi media
Kako podsjeća Dnevnik.hr, Božidar Kalmeta je kao bivši ministar prometa sa suradnicima optužen za izvlačenje novca u aferi HAC-Remorker.

U optužnici se navodi da je Kalmeta sa suradnicima iz svojeg ministarstva, Hrvatskih cesta (HC) i Hrvatskih autocesta (HAC) podijelio preko 15 milijuna kuna i 850.000 eura iz javnih tvrtki za održavanje i izgradnju cesta.

Sudi mu se i za krak afere Fimi media u kojem je optužen da je za 600.000 kuna naručio izradu spota 'Prometna renesansa Hrvatske', koji nikad nije prikazan.

Ostali novoimenovani pomoćnici glavnog tajnika stranke su Josip Šarić, gradonačelnik mjesta Otok kod Vinkovaca, te umirovljeni general Stjepan Adanić, bivši pomoćnik ministra obrane, vojni savjetnik bivšeg predsjednika Franje Tuđmana i prvi ratni gradonačelnik Varaždina."

 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Plenkovic bez predaha jaca stranacke strukture starim-novim kadrovina. Problem je u tome da su ti kadrovi optuzeni za pocinjena kaznena djela.


 Jandrokovic koji je sa osvojenih 800 i nesto prefercijalnih glasova postao predsjednikom Sabora i glavnim tajnikom HDZ-a u posljednjih 28 godina desna je ruka svakog premijera kojeg je dao HDZ!


Znaci li to da je Jandrokovic posebno inteligentna osoba ili nesto sasvim drugo! Mozda je Jandrokovic osoba koja zna "o svakome sve" pa su njegove visoke drzavne funkcije placa za "diskretnu sutnju"!


Jandrokoviceve ambicije su toliko jake da cak pomislja na kandidaturu za predsjednika drzave, bar kako navode mediji.


Da li je Plenkovic uopce istinski premijer Hrvatske ili samo marioneta u rukama odredjenog politickog lobija, zna on najbolje sam.


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen