Dienstag, 17. Juli 2018

'Dalić i Modrić zvali su Thompsona da ih dočeka u Zagrebu na pozornici, ali...' + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "direktno.hr", 16.07.2018

https://direktno.hr/direkt/dalic-i-modric-zvali-su-thompsona-da-ih-doceka-zagrebu-pozornici-128494/

"Osim sigurnosnog pitanja, važno pitanje bilo je i ono tko će nastupiti na pozornici na Trgu bana Jelačića. Još u petak bilo je poznato da će nastupiti Zaprešić Boysi, a u kuloarima se govorilo i o mogućnosti nastupa Marka Perkovića Thompsona.

Povod tome bila je, kako doznaje portal Direktno, želja igrača hrvatske nogometne reprezentacije. A Thompsonov menadžer Denis Pletikosa otkrio nam je danas kako su ga osobno zvali izbornik i kapetan.

''Marka je zvao Dalić, a zvao ga je i kapetan Modrić u ime svih reprezentativaca, da je njihova velika želja da ih Marko dočeka u Zagrebu na pozornici. U ovim trenucima Marko nema nikakav službeni poziv od Grada, od organizatora dočeka, ali došao nam je poziv od HNS-a, da idu kod organizatora i da mora nastupiti’’, rekao nam je Pletikosa.

U međuvremenu je iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona i stigla potvrda da će popularni pjevač ipak nastupiti na dočeku u Zagrebu, no mogući su i novi obrati.
Treba svakako napomenuti da su organizatori dočeka na Trgu, grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez pa stoga tu treba tražiti moguće uzroke neslaganja oko Thompsonova nastupa.


Pletikosa ipak dodaje kako za doček u Splitu Thompson još nije dobio službeni poziv.
''Neslužbenih poziva je bilo dosta, ali nismo znali ni datum, ni sat, a niti program'', dodao je.
Thompson se, unatoč neizvjesnosti, pojavio u Zračnoj luci dočekavši Vatrene i priključio se njima u autobusu kojim su krenuli prema središtu Zagreba."

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Cestitka od sveg srca Hrvatskoj reprezentaciji na osvojenom velicanstvenom mjestu vice-prvaka svijeta. Nama Hrvatima u Iseljenistvu taj uspjeh ima bezgranicnu vrijednost. U nedjelju sam se nakon utakmice i kasnijeg slavlja u Corner-Stuttgartu vracao oko pola noci kuci. Grad je bio vec polu-prazan. Dok  sam isao prema tramvajskoj stanici ljudi su mi cestitali na pobjedi i to oni koje u zivotu nisam vidio. Bilo je dovoljna kockasta majcica za cestitke. Ovakav poklon Hrvaski narod nije dobio nikada do sada.


U Domovini ne moze proci bez problema. Umjesto da se sve politicke opcije vesele, kao sto se gotovo cijeli svijet veseli uspjehu nase reprezentacije, vrijedjanja i svadje se po internetu nastavljaju. Cak se ide toliko daleko da se Thompsonu zamjera druzenje sa reprezentacijom, stavlja se upit na njegov glazbeni nastup itd. Svi ono koji napadaju Thompsona zaboravljaju da je on u Domovinskom ratu bio na bojistu za razliku od sadasnjih kriticara i napadaca" koji su rat proveli u podrumima, Saboru ili u Iseljenickom-Azilu.  


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen