Mittwoch, 4. Juli 2018

Evo kako je Pupovac vratara Subašića upleo u raspravu o referendumu + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti sz sa online portala "priznajem.hr", 04.07.2018

https://priznajem.hr/novosti/hrvatska/video-evo-kako-je-pupovac-vratara-subasica-upleo-u-raspravu-o-referendumu/

„U Saboru se nikada nisam osjećao privilegiranim, nego uvijek degradiranim“ rekao je Milorad Pupovac u kasnovečernjoj raspravi u Saboru o referendumu GI Narod odlučuje, te dodao da je uvijek gleda kao Srbin, a ne kao čovjek i kao građanin."

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Milorad Pupovac, predsjedik politicke stranke koju je osnovao ratni zlocinac. Postoji osnovana sumnja da je Pupovac za vrijeme Domovinskog rata potpomagao vojsku SAO Kraine u kojoj su prema fotografijama koje kruze drustvenim mrezama aktivno sudjelovali njegova dva mladja brata.

Milorad Pupovac koji je od politike napravio biznis i to na racun Srpskog naroda u Hrvatskoj. U Domovinskom ratu se u Hrvatskoj vojsci borilo preko 10.000 Hrvatskih gradjana pravoslavne vjeroispovjesti. Sa mnom su na Turnju na prvoj liniji bojisnice bili izmedju ostaloga i Srbi iz Karlovca. Pupovac zivi na racun i od Srpske zajednice u Hrvatskoj. U Hrvatskoj posjeduje nekretnine, a u Berlinu stan. Kako je dosao do te imovine?  Da li je itko ikad zatrazio provjeru porijekla imovine Pupovca?

Novac koji svake godine Pupovac dobije od Hrvatske za Srpsku zajednicu u Domovini jednostavno ispari, tocnije receno postoji opravdana sumnja da se prelije direktno u njegov dzep. Postoji osnovana sumnja da je Milorad Pupovac pocinio kazneno djelo ratnog profiterstva.

I dok u Lici postoji jos Srpskih kuca bez struje u kojoj zive osamljeni starci, Milorad je od "ugrozenog Srbina", postao "bogati Srbin". Pupovac je trenutno zasticen saborskim imunitetom. Apeliramo na opoziciju da zatraze ukidanje saborskog imuniteta Pupovcu te da se protiv njega podnesu kaznene prijave na podrucjima iz kojih postoji opravdana sumnja i dokazi da je pocinio kaznena djela.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen