srijeda, 18. srpnja 2018.

Facebook Inc. - Cenzura - Krsenje Ustava - Zloupotreba temeljnih ljudskih parva (pravo slobodnog pisanja i izjasnjavanja)!

Facbook Inc., americka tvrtka koja je registrirana u Irskoj za cijelu Europsku uniju ima pravo poslovanja u Europskoj uniji, ovavezu placanja poreza u Uniji te pravo iznosenja dobiti iz Europske unije u maticnu zemlju.

Sto se tice placanja poreza stranih tvrtki poput (Facebooka, Twittera, Amazona & Co) koje su registrirane u Irskoj, taj porez je mizeran. On iznosi na 1 milijun Eura dobiti stranih tvrtki samo 50 € poreza. Zato su te tvrtke i registrirane u Irskoj, a ne u Njemackoj.

Obaveze koje ima tvrtka Facebook Inc. je postivanje svih zakona Europske unije koji se odnose na poslovanje medija, zastite podataka gradjana, medijske slobode, slobode javnog pisanja i izjasnjavanja.

Tvrtka Facebook Inc. pored svih afera o zastiti podataka koje je do sada imala, vrlo cesto cenzurira tekstove koje salju korisnici, iskljucuje ili blokira profile korisnika po narudzbi politicke oligarhije.

U Facebook Inc. se uvukla antidemokratska klima te pojava krsenja temeljnih ljudskih prava. Ja sam takodjer u dva navrata bio cenzuriran, bi mi je iskljucen na kratko profil od strane Facebooka i to bez ikakvog razloga. Nisam povredio niti jedno jedino pravilo AGB-a tvrtke acebook Inc. 

Nakon pisma koje sam uputio Facebooku Inc. na njemackom jeziku u Irsku te im zaprijetio da cu ih prijavit Europskoj komisiji te da cu se direktno obratiti tadasnjem komesaru za digitalizaciju gospodinu Oettingeru, koga poznajem dok je jos bio Premierminister Baden-Württemberg, moj profil je bio u par sati odblokiran.

Politicka oligarhija u Hrvatskoj narucuje blokiranje profila, gasenje stranica, brise napisane tekstove kod Facebooka i ne samo da tim krsi temeljna ljudska prava korisnika Facebooka, vec krsi i Ustav RH te zakone o slobodi medijaEuropske unije.

Zadnji slucaj cenzuriranja grupe "Zaboravljeni Sinovi Domovinskog Rata" je ponovno krsenje temeljnih ljudskih prava EU gradjana.

Poruka za Facebook: Dok zaradjujete novac u Europskoj uniji i jedete nas kruh postivat cete i nase zakone. 

Poruka politickoj oligarghiji u RH: Ostavite se corava posla, krsenje Ustava RH i zakona o slobodi medija Europske unije je kazneno djelo.

P.S. Ako pokusate ovaj post i izbrisati nista vam to ne znaci. On ce se pojaviti na Twitteru, Xingu, Google+, Google Blog itd.
Na navedenim portalima nemate nikakve mogucnosti brisanja i cenzurirana postova.

Nema komentara:

Objavi komentar