Donnerstag, 19. Juli 2018

PLENKOVIĆEV SAVJETNIK MACAN Na Trgu je spriječen “proustaški državni udar” + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "maxportal.hr", 18.07.2018

https://www.maxportal.hr/vijesti/plenkovicev-savjetnik-macan-na-trgu-je-sprijecen-proustaski-drzavni-udar/?utm_source=web_push&utm_medium=ss_share

"Premijerov glavni PR-ovac Krešimir Macan sklon je neočekivanim izjavama i komentarima, ali ova nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu i proslave na trgu bana Josipa Jelačiča graniči s paranojom i ludilom.U prepisci s novinarom Tončijem Percanom Doček u Zagrebu tretirao je kao “pokušaj ustaškog dražavnog udara koji nije uspio”.
Percan je na Twitteru vrlo grubo komentirao slavlje na Trgu navodeći da se radi o  “mekom ustaškom državnom udaru”.
”Znači Francuze je dočekao predsjednik”, nastavlja Percan te dodaje kako HNS nije dozvolio ni predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ali niti premijeru Andreju Plenkoviću da budu na dočeku, ali se zato ondje ugurao Marko Perković Thompson i ustaštvo. ”Meni ovo miriše na meki ustaški državni udar”, napisao je Percan,
Njegovu izjavu nadogradio je Krešimir Macan, glavni PR-ovac premijera Andreja Plenkovića:  ”Koji nije uspio”.Propagandni uradci Krešimira Macana mnoge podjećaju na tekstove srbijankih medija u vrijeme agresije na Hrvatsku 1991. godine, priče o “ustaškim falangama”,  klanju nevine srpske nejači, progonu, logorima, Jasenovcu..

Treba li nas to čuditi znamo li da je Macan radio u hrvatskoj tajnoj službi u vrijeme kad je njima drmao Josip Perković.
Treba nas čuditi jer je suludo da savjetnik premijera Andreja Plenkovića 2018. objavljuje iste tekstove kao TV Beograd 1991. godine u vrijeme, recimo, opsade Vukovara ili napada na Dubrovnik."

 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

U Domovini ne moze proci bez problema. Umjesto da se sve politicke opcije vesele, kao sto se gotovo cijeli svijet veseli uspjehu nase reprezentacije, vrijedjanja i svadje se po internetu nastavljaju. Cak se ide toliko daleko da se Thompsonu zamjera druzenje sa reprezentacijom, stavlja se upit na njegov glazbeni nastup itd. Svi ono koji napadaju Thompsona zaboravljaju da je on u Domovinskom ratu bio na bojistu za razliku od sadasnjih kriticara i napadaca" koji su rat proveli u podrumima, Saboru ili u Iseljenickom-Azilu. 


I na kraju price, Plenkovicev PR-ovac Macan slavlje nase reprezentacije naziva "proustaskim drzavnim udarom". Za njega su oni koji igraju za Domovinu i oni koji su na ratistu branili Domovinu "Proustase"! I sve to blacenje Hrvatski narod placa sa 8.000 kn koje PRovac Macan strpa svaki mjesec u svoj dzep. Hrvatski narod financira one koji ga vrijedjaju. Koliko dugo jos?

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen