srijeda, 11. srpnja 2018.

Premijer Andrej Plenkovic i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na putu za Moskvu + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online platforme "Media Servis-Twitter", 11.07.2018

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1044539639587702699#editor/target=post;postID=4352924734036937866

"Premijer i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na putu za Moskvu." 🇭🇷⚽🇭🇷💪


 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

U velikom strahu da mu Predsjednica ne otme "politicki sou" u Rusiji, Plenkovic je na trenutak zanemario svoj antihrvatski i antipatriotski zadatak te se sa svojim miljenikom Jandrokovicem uputio u Rusiju.

Ako zagusti, mozda ce Plenkovic i obuci bijelo-crveni kockasti dres. Sve je bolje nego izgubiti jos koju tisucu vjernih glasaca.

Kao sto su se komunisti 1990 preobukli u patriote, tako je i Plenkovic iskoristio tu staru isprobanu metodu. Iako ce vjerovatno "u sebi" Plenkovic navijati za Englesku - ipaku su Englezi bili na "pobjednickoj strani" 1945.

Na kraju vjernom Titovom pioniru, a potom mladom omladincu Plenkovicu zelimo dobru zabavu u Rusiji. Ovaj puta Englezi ne stoje na "pobjednickoj strani"! (:  


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.

2 komentara:

  1. JADNO I BIJEDNO , RATNI DEZERTERI I RATNI PROFITERI SLAVE USPJEH HRVATA.
    POGLEDAJTE TE BIJEDNIKE KOJI KORISTE BLAGODATI ONOGA ZA ŠTO SMO MI DALI NAŠU KRV NAŠE ŽIVOTE.
    PLENKOVIĆU, JANDROKOVIĆU OD KUDA VAM PRAVO IZGOVORI IME HRVATSKO A SVAKODNEVNO , NEZAKONITO, PROGONITE I TERORIZIRATE NAS KOJI SMO STVARALI OVU DRŽAVU ?
    ZAR SE NISTE DOVOLJNO NAPILI NAŠE KRVI ?
    STIDITE SE VI STE DNO DNA.

    OdgovoriIzbriši
  2. opravdana ljutnja na one koji nisu prstom mrdnuli za nasu drzavu a sada kroje drzavnu politiku.

    OdgovoriIzbriši