petak, 10. siječnja 2020.

Zalba protiv Facebooka Hrvatskim zastupnicima u EU Parlamentu - Pismo broj 3!



Politički Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI
Republika Hrvatska i Hrvatsko Iseljenistvo
GLAVNI ODBOR
Clan odbora
Drazen Katic





Zalbe protiv Facebooka Inc. 


zbog politicke cenzure!



Pismo broj 3


Postovane dane i gospodo, Hravtski zastupnici u Europskom parlamentu,


Pisem Vam ovo pismo kao clan Glavnog odbora politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI.


Posto na moje prvo pismo nitko od Vas do danas nije odgovorio, posto na moje drugo pismo nitko od Vas do danas nije odgovorio (osim gospodje Tomasic) , nakon punih mjesec dana prisiljen sam Vam poslati pismo po treci puta.


Zelim Vas podsjetiti gospodo / gospodje Hrvatski Eurozastupnici da smo Vas izabrali u svibnju 2019 u Europski parlament da stitite interese Hrvatskih gradjana. 
 

Ako si umisljate da uopce niste duzni odgovoriti na moje pismo, ja Vas podsjecam sto o tome kaze zakon:


Ustav Republike Hrvatske:

Članak 46.
Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.

Povelja o temeljnim pravima Europske unije:

Članak 41.

Pravo na dobru upravu

1. Svatko ima pravo da institucije, tijela, uredi i agencije Unije njegove predmete obrađuju nepristrano, pravično i u razumnom roku.

2. Ovo pravo uključuje:
(a) pravo svake osobe na saslušanje prije poduzimanja bilo kakve pojedinačne mjere koja bi na nju mogla nepovoljno utjecati;
(b) pravo svake osobe na pristup svojem dosjeu, uz poštovanje zakonitih interesa povjerljivosti te profesionalne i poslovne tajne;
(c) obvezu uprave da obrazloži svoje odluke.

3. Svaka osoba ima pravo da joj Unija nadoknadi svaku štetu koju uzrokuju njezine institucije ili njezini službenici pri obavljanju svojih dužnosti, u skladu s općim načelima zajedničkima pravnim sustavima država članica.

4. Svaka se osoba može pisanim putem obratiti institucijama Unije na jednom od jezika Ugovora i mora dobiti odgovor na istom jeziku.


Krsenje Ustava Republike Hrvatske i Povelje o pravima Europske unije nije prekrsaj, to je kazneno djelo za koje su zakonom propisane kazne.


Dok smo mi dame i gospodo Hrvatski Eurozastupnici cekali Vase odgovore, strani koncern Facebook Inc. krsio je i dalje temeljna ljudska prava i sprovodio politicku cenzuru u Hrvatskoj.


Jucer je bez kakvog razloga Facebook Inc. blokirao profil gospodina Spasoja Raguza koji je clan Glavnog odbora politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI.


Razlog blokade je bila slika koju Vam ovdje prilazem. Nas politicki pokret je sliku analizirao i utvrdio da slanjem te slike gospodin Raguz nije nicim prekrsio niti jedno pravilo koje je postavio Facebook Inc.




















































Sto bi Vi dame i gospodo ucinili da je bez ikakvog razloga Facebook Inc. blokirao Vas profil nako sto ste poslali jednu Domoljubnu sliku?


Da li bi i tom slucaju pasivno -ne- poduzimali nista?


Da je Vas profil zablokiran zalili bi se direktno u centralu Facebooka Inc. u Irskoj! Upravo mi to zahtjevamo. Da konacno ulozite zalbu!


Molim Vas da u roku od 3 dana kontaktirate Facebook Inc. u Irskoj i trazite objasnjenje za politicke cenzure u Hrvatskoj te da Vam obrazloze jucerasnju blokadu gospodina Raguza.


Molim Vas da mi pismeno odgovorite u roku od 5 dana!


Ako od Vas ne dobijem pismeni odgovor u roku od 5 dana ulozit cu prigovor na njemackom jeziku zbog Vaseg krsenja clanka 41, stavka 4 - Povelje o temeljnim pravima Europske Unije slijedecim tijelima EU:

1. Predsjedniku Europskog parlamenta gospodinu Davidu Sassoliu

2. Europskom Ombudsmanu-gospodji Emily O`Reilly

3. Predsjednicima Vasih grupacija u Europskom Parlamentu


Clan Glavnog odbora

Dipl.-Ing. Dražen Katić, mr.sc.


09.01.2020


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar