ponedjeljak, 4. rujna 2017.

SKANDAL: Djelatnica veleposlanstva SAD-a Metka Jelenc na plaći kod Pupovca + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "maxportal.hr", 17.03.2017

http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/skandal-zaposlenica-veleposlanstva-sad-a-metka-jelenc-na-placi-kod-pupovca/

"Hrvatski tjednik od srijede 16. ožujka 2017., u tekstu pod naslovom “Dogorijeva li Pupovčeva luč obmane?”, objavio je da je  informaciju da Metka Jelenc, djelatnica veleposlanstva SAD-a, na platnoj listi Srpskog narodnog vijeća.

U tekstu se navodi kako je dotična gospođa Jelenc sudjelovala i u izradi biltena SNV-a “Govor mržnje i nasilje prema Srbima” za prošlu godinu, autorice Tamare Opačić ( na naslovnoj fotografiji uz Pupovca).
U članku stoji i da gospođa Metka Jelenc igra presudnu ulogu u stvaranju godišnjih izvješća State Departmenta.

Gospođa Jelenc u veleposlanstvu je, po navodima Hrvatskog tjednika, zadužena jeza ljudska prava, a od SNV-a je, ističu, dobila 4.803 kune honorara, uz sumnju da je dobila i druge nagrade.

Ako je ta informacija točna, to bi moglo poljuljati vjerodostojnost izvješća State Departmenta. U slučaju da je ono nastalo po istom obrascu ili od istih autora kao i bilten SNV-a, koji instrumentalizira različite incidente u konkrente svrhe SNV-ovih političkih ciljeva, tada se postavlja pitanje – čije interese SAD zastupa u Hrvatskoj?

Informaciju o suradnji Metka Jelenc  i Srpskog narodnog vijeća u emisiji Bujica na Z1 televiziji spomenuo je i Nenad Vlahović, predsjednik Srpske pravedne stranke."

KOMENTAR:

 Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI od svibnja ove godine intenzivno upucuje na zloupotrebu duznosti i ovlasti premijera Plenkovica i Hrvatske Vlade.

Gornji clanak jasno pokazuje zloupotrebu polozaja gospodina Pupovca, kao koalicijskog partnera Vlade RH. Zapravo radi se o zloupotrebi u namjeni financijskih sredstava koje dobije njegova stranka iz drzavnog proracuna svake godine. Drzavni proracun se ne puni sam od sebe, vec ga pune svi porezni obveznici u Republici Hrvatskoj. Gospodin Pupovac je specifican poloticar. Nije potpuno jasno na cijoj je strani bio u Domovinskom ratu. Nije potpuno jasno cijim je novcem kupio stan u Berlinu. Jedino je potpuno jasno da vec 27 godina zivi na grbaci Srpske nacionalne zajednice u Republici Hrvatskoj. Dok on gomila bogatstvo koje je namjenjeno za Srpski narod u Republici Hrvatskoj, pojedine stare osobe Srpske nacionalnosti u Lici i na Kordunu nemaju elektricnu energiju u svojim starim kucama. Jel to rezultat politike gospodina Pupovca?


Ja sam bio kao Hrvatski dragovoljac na prvoj liniji na Turnju. Sa mnom su bili na prvoj liniji Srbi Preoslavci rodjeni u Karlovcu i okolici. Nikada se ne smije zaboravit da se u redovima Hrvatskie vojske borilo preko 10.000 Srba. Ti Hrvatski branitelji - Preoslavci su najveca zrtva egocentricne i antihrvatske politike gospodina Pupovca koje je njemu omogucila milijunsko bogatstvo, a Hrvatskim braniteljima Preoslavcima kost za glodanje.


Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. On nema niti unutarnju politiku, nit ministre, a vjerovatno niti svoju stranku pod kontrolom. Jednini koji placa ceh je Hrvatski narod.

Domovina Hrvatska ima ukupan dug od preko 300 milijardi kuna. To je nesto vise od 40 milijardi eura. Sa tim dugom mi smo vec postali financijski robovi. Svaka lipa koja se u sadasnjoj situaciji trosi u krivom pravcu je privredni kriminal. Svaka lipa koja se zloupotrebi, kao sto to redovito radi gospodin Pupovac je "kazneno djelo" koje se mora sankcionirati.


Premijer Plenkovic je pokazao "slabost" ili "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Prijava trzisnoj inspekciji ministarstva gospodarstva:
 

2) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:
 
Članak 46.
Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.

Vise o prijedlogu za ostavku pod:


3) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


4) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!



Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena cetiri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.

Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!



Članak 116.
(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini.




 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar