Montag, 11. Dezember 2017

TOP 20 žena i kćerki hrvatskih političara koje imaju ''ušteđeno'' gotovo 100 milijuna eura!! Na trećem mjestu je Marija Burić Pejčinović koja je ''uštedjela'' 8.700,000 eura! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa onlineportala "istinomprotivlazi.com", 10.10.2017

"Bogatstvo hrvatskih građana, nakon dolaska na vlast nove partijske garniture političara, Mesića, Račana, Sanadera, Kosor, Josipovića, Milanovića… poraslo je za 160 posto, pokazuju podaci banke Credit Suisse u čijem izvješću stoji da ukupno bogatstvo hrvatskih građana iznosi 78 milijardi dolara. 

Hrvatsko je svjetsko čudo! Hrvati su sve bogatiji, a sve ih je manje i sve manje rade!?

Zasigurno netko plaća ljude da kopaju po kontejnerima kako bi kompromitirali naše političare koji su nam, od 2000-te godine povećali bogatstvo čak tri puta. Jer kada se podijeli ovih 78 milijardi dolara sa brojem punoljetnih građana, ispada da svi Hrvati u prosjeku imaju oko 23.000 dolara! 

I onda netko otkrije da samo 186 građana (uglavnom političara) RBA zadruge, ima ''ušteđeno'' više od 500 milijuna eura!! 
U ovoj objavi izdvojili smo TOP 20 političarki i bivših supruga i kćerki političara, koje su ''uštedjele'' točno 95,891,800 eura.
 
Gotovo 100 milijuna eura na svojim računima ima samo 20 žena u Hrvatskoj!!

Rekorderka je kćerka Stjepana Mesića Dunja sa 12.814,000 eura. No, Mesić je i za svoju drugu kćerkicu Sašu spremio nešto eurića i to 3.539,000. Obitelj Mesić ukupno je ''uštedjela'' 16.353,000 eura ili 122,647,500 milijuna kuna! Što se zna!

mesic
TOP 1 - Milka i Stjepan Mesić osigurali svoje kćeri, na RBA račune Dunji i Saši prebacili gotovo 130 milijuna kuna!

Jedna od zanimljivih političarki, koja je odradila svoju veleizdajničku dionicu, je bivša ministrica obrane Željka Antunović koja nije znala kako se puca iz puške, ali je dobro ''odradila'' dobrodošlicu NATO-u koji nas je odmah nakon toga nagradio chemtrailsom, a Antunovićku sa 3 milijuna eura, što i nije puno u odnosu na bivšu Linićevu suprugu Kseniju koja nije obnašala tako važnu i odgovornu dužnost kao Željka, ali je uspjela dvostruko više ''uštedjeti'', gotovo 6 milijuna eura (5.962,700 eura)!
Nešto manje od bivše Linićeve supruge ''uštedjela'' je i bivša supruga Mladena Bajića, Ecija Bajić (4.720,000 eura), a nešto manje od Ecije ''uštedjela'' je i Bandićeva supruga Vesna, 4.098,400 eura. Koliko tek imaju njihove današnje supruge?

Ipak moramo istaknuti i pohvaliti dvije samozatajne i ''najštedljivije'' gospođe, bivšu HDZ-ovu saborsku zastupnicu, a danas ministrivu vanjskih poslova, Mariju Pejčinović Burić (na Naslovnici) koja je ''uštedjela'' nevjerojatnih 8.700,000 eura i SDP-ovku Dijanu Pleštinu, suprugu pok. Ivice Račana, koja je ''uštedjela'' nešto manje, 8.638,000 eura!

''Najsromašnija'' je Marina Lovrić, bivša županica Siska koja je uštedjela svega 1.529,000 eura…itd…itd.

TOP 20 žena koje su ukupno (što se zna) ''uštedjele'' 95.891,800 eura, cca 720 milijuna kuna!!!

1. Dunja Mesić /kćerka Stjepana Mesića /…………………………  12.814, 000 eura

2. Ana Hanžeković /afera zagrebačka banka/ ……........................... 9.710,000 eura

3. Marija Burić Pejčinović /ministrica vanjskih poslova/ ……….........8.700,000 eura

4. Dijana Pleština /supruga pok. Ivice Račana/ ……………………… 8.638,000 eura

5. Mirjana Sanader / supruga Ive Sanadera /…………………………..7.266,000 eura

6. Ksenija Čule /bivša supruga Slavka Linića/………………………..  5.962,700 eura

7. Nevenka Tuđman /kćerka pok. Franje Tuđmana/…………………  5.418,000 eura

8. Ecija Bajić /bivša supruga Mladena Bajića/ ………………………    4.720,000 eura

9. Ina Vidošević /supruga Nadana Vidoševića/……………………….  4.563,000 eura

10. Daina Pusić /kćerka Vesne Pusić /…………………………………..4.179,900 eura

11. Vesna Bandić /supruga Milana Bandića/………………………….   4.098,400 eura.

12. Saša Mesić /kćerka Stjepana Mesića/ …………………………….. 3.539,000 eura

13. Željka Antunović /bivša ministrica obrane/ ……………………      3.186,100 eura

14. Danijela Hebrang /supruga Andrije Hebranga/…………………… 2.758,000 eura

15. Ingrid Antičević /sutkinja Ustavnog suda/………………………     2.407,000 eura

16. Tatjana Josipović /supruga Ive Josipovića/…………………………1.641,000 eura 

17. Vlasta Pavić /bivša gradonačelnica Zagreba/…………………….. 1.634,000 eura

18. Vesne Škare Ožbolt /bivša ministrica pravosuđa/ ……………… ..1.571,000 eura 

19. Dragica Zgrebec /bivša potpredsjednica sabora/…………….........1.558,000 eura

20. Marina Lovrić /bivša županica Siska /……………………….....  1.529,000 eura…itd. Mnogi drugi političari i dalje uspješno kriju svoje račune!"

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan GLAVNOG ODBORA Politickog pokreta "Zauvijek Vjerni Domovini".

Tema koja je citirana u gornjem tekst je jedini indikator ekonomskog unistenja Republike Hrvatske. Pripadnici naseg politickog pokreta koji nakon slijedecih parlamentarnih izbora udju u Sabor prije svega ce inzistirati na rasvjetljenju Privrednog kriminala i Ratnog profiterstva u razdoblju od 1990. godine. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaze krivica. To je takodjer i premisa  naseg politickog pokreta. 

Medjutim s priklupljanjem dokaza za gore navedena kaznena djela krenut ce se ulaskom nasih kandidata u Sabor. "Hrvatski sudci ce suditi u ime Hrvatskog naroda ili vise sudit nece" stoji u nasem predizbornom programu.

"Uvesti cemo radnu obavezu u sve zatvore u Republici Hrvatskoj po uzoru na Saveznu Republiku Njemacku" takodjer stoji u nasem predizbornom programu.

Hrvatska policija ce stititi interese gradjana Republike Hrvatske koji ju hrane i oblace. Kao visoki policijski casnik a.D. mogu potvrdit da je Hrvatska policija to oduvijek i radila. Kada je policija postupila protivno volji Hrvatskog naroda bilo je direktno zapovjedjeno od najvisih politickih krugova, a ne od zapovjednika policije.

Hrvatske obavjestajne sluzbe sluziti ce Hrvatskom narodu, a rad obavjestajnih sluzbi kontrilirati ce Sabor. 27 godina Hrvatske obavjestajene sluzbe ne podlijezu kontroli svoga rada i djelovanja.

Protiv pocinitelja kaznenih djela i zlocina protiv covjecnosti u Domovinskom ratu biti ce podignute optuznice. Europska komisija je za ratne zlocine na podrucju Republike Hrvatske ukinula aboliciju.

U Ustavu Republike Hrvatske stoji:

Članak 31.

(4) Ne zastarijevaju kaznena djela ratnog profiterstva, kao ni kaznena djela iz procesa pretvorbe i privatizacije, počinjena u vrijeme Domovinskog rata i mirne reintegracije, ratnog stanja i neposredne ugroženosti neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti države, propisana zakonom, ili ona koja ne zastarijevaju prema međunarodnom pravu. Imovinska korist, ostvarena tim djelima ili povezana s njima, oduzet će se.

Sukladno Ustavu RH oduzeti cemo imovinu koja je oteta od Hrvatskog naroda i vratiti je Hrvatskom narodu. Pocinioci kaznenih djela bit ce osudjeni sukladno sa odlukom Hrvatskog suda.

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske ocjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku katastrofu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  
Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen