utorak, 2. srpnja 2019.

IZBJEGAVANJE VRUCIH TEMA U PREDSJEDNICKOJ KAMPANJI!


Za sada u predizbornoj kampanji predsjednicki kandidati vrlo vjesto izbjegavaju govoriti o vrucim temama koje su itekako bitne za Hrvatsku!


Jedna od tih tema je placanje ratne reparacije Srbije Republici Hrvatskoj. Ratna reparacija iznosi ca. 43 milijarde eura koje Srbija mora platiti i to platiti jednokratnom novcanom uplatom. Kako ce Srbija doci do tog novca nije nas problem. Mogu dignuti kredit, posuditi novac, zamoliti nekog drugog da plati za njih, zaduziti se kod MMF-a, kod Europske centralne banke itd.


Tih 43 milijarde eura koje Hrvatskoj pripadaju, Hrvatska i treba. Nas ukupni dug iznosi 300 milijardi kuna, a to je ca. 40 milijardi eura. Znaci da placanjem ratne reparacije, Hravtska moze u jednom trenutku izbrisati dug koji ima.


Predsjednicki kandidati nisu glupi i mudro sute o toj bitnoj cinjenici. Oni sute da se nebi zamjerili Europskoj Uniji ili Europskoj Komisiji. Oni o tome sute jer se boje sto ce reci narodu ako nakon izbora Srbija tu raparaciju ne plati.


Oni se boje jednostavno reci da ako Srbija ne plati ratnu reparaciju Hrvatskoj da ce Europsku uniju moci gledati jedino na zemljopisnoj karti.


Za politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI je stvar jasna. Dok Srbija ne plati Hrvatskoj potpuni ratnu reparaciju, jednokratno i u punom iznosu, dok Srbija ne kaze gdje leze kosti i zadnjeg nestalog Hravtskog branitelja i civila i dok Srbija ne izabere demokratsku vlast koja nije izvrsila agresiju na Republiku Hrvatsku, kao sto je bio na primjer pokojni premijer Srbije Djindjic, kojeg je diktatorska vlast u Srbiji dala ubiti, Srbija ce gledati Europsku uniju samo sa zemljopisne karte i to sa karte na kojoj ona nece biti nova clanica Europske Unije.


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar