ponedjeljak, 1. srpnja 2019.

Zahtjevi politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI Njemacke!



Postovane Hrvatice i Hrvati,


cijenjeni pripadnici Nacionalnih zajednica zajednicke nam Domovine,

drago Hrvatsko Iseljenistvo,



Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI (Njemacka) se bori za prava Hrvatskog iseljenistva u Domovini. Mi zahtjevamo:


1. Isti broj saborskih zastupnika u svim izbornim jednicama i to 10. Konkretno to znaci 12 Izbornih jedinica x 10 zastupnika = 120 zastupnika u Saboru.


2. Ponovno osnivanje nakon punih 20 godina Ministarstva Hrvatskog Iseljenistva!


3. Isti broj Hrvatskih zastupnika u parlamentu Srbije kao sto Srpska zajednica ima u Hravtskoj, a to je tri (3)!


4. Ubrzano izdavanje Hrvatskog drzavljanstva i Hrvatskih putovnica potomcima Hrvata koji se Hrvatima smatraju i osjecaju i koji su spremni dalje raditi na ucenju Hrvatskog jezika, kulture i Hrvatske povijesti!


5. Jace "otvoriti" Hrvatske konzulate i ambasade za okupljanje Hrvata (poslovni susreti, promocije knjiga, umjetnicke izlozbe, nastupi sportasa i glazbenika itd.)!


6. Smanjiti porez na Iseljenicke mirovine sa 18 na 12%. Povecati neoporezivu osnovicu Iseljenickih mirovina na 5.500 kn!


7. Integrirati u drzavni HRT1  dnevnik s pocetkom u 19.00 sati dodatak "Iseljena Hrvatska" s trajanjem od 10 minuta!



Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar