srijeda, 30. listopada 2019.

Ne kupujte uvezenu hranu iz država EU jer je gotova sva genetski modificirana + PITANJA PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA!



Ne kupujte uvezenu hranu iz država EU jer je gotova sva genetski modificirana + PITANJA PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA!

Citirani tekst preuzet je sa online portala "istinomprotivlazi.com", 01.02.2019

 istinomprotivlazi.com/novosti/876-ne-kupujte-uvezenu-hranu-iz-drzava-eu-jer-je-gotova-sva-genetski-modificirana


"...Da u Hrvatsku ulazi ''europsko smeće'' potvrdila je i predsjednica Hrvatske poljoprivredne komore, koja je kazala da domaći proizvođači godinama upozoravaju na tu apsurdnu situaciju koja omogućava da europsko “smeće” dolazi k nama. 

U Njemačkoj se meso koje je smrznuto šest mjeseci više ne može prodavati, pa se uglavnom koristi u proizvodnji životinjske hrane ili se izvozi. Hrvatska nema nikakvih propisa koji bi regulirali to pitanje. I preko svojih trgovačkih kanala ga takvog uvoze! 

Poznato je da je Todorić, kao ekskluzivni Monsantov partner, uvozio meso i druge GMO proizvode iz EU i cijelog svijeta."


PITANJE PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA:


Uvoz hrane u Hrvatsku je tradicija koju smo naslijedili iz bivse Jugoslavije, a koja funkcionira vecinompo modelu "Izvezi najbolje, uvezi najgore"!


Genetski modificirani sastojci prehrambenih proizvoda su cesta pojava u zemljama Europske unije. Cesto u Europi kupujemo GMO proizvode, a da neznamo sto smo kupili jer na njima ne stoje jasne deklaracije. Od kada je njemacki koncern Bayer kupio americku tvrtku Monsanto opasnost da se GMO hrana nadje na nasem jelovniku je znatno porasla.


Republika Hrvatska je zemlja u kojoj propada poljoprivreda te se dodatno uvozom hrane unistavaju domaci OPGovi. Svaka ekonomski snazna zemlja ima snaznu poljoprivredu. Zemlja koja ne moze kvalitetno prehraniti svoje stanovnistvo podlijeze politickim i ekonomskim ucjenama onih koji joj prodaju hranu.


Republika Hrvatska zivi od turizma i za turizam. Da bi turisticki razvoj nase zemlje nastavili potrebno je turistima ponuditi zdrave i bioloske proizvode u kojima nema genetske modifikacije!


Da bi sacuvali zdravlje nase nacije potrebna je zdrava prehrana, posebno zdrava prehrana najmladjih.


PITANJA ZA PREDSJEDNICKE KANDIDATE GLASE:


1. Sto cete Vi kao buduci predsjednik-predsjednica ako pobijedite na izborima uciniti da sprijecite daljnji uvoz GMO hrane u Hrvatsku?


2. Da li kada odlazite u kupovinu citate deklaracije na proizvodima da bi ste izbjegli kupovinu GMO hrane?


3. Da li se hranite iskljucivo bioloskim proizvodima ili jedete sto Vam dodje pod ruku?


4. Jeste li spremni Vasem djeteteu pripremiti rucak od GMO proizvoda i dati mu da ga pojede.Da li zdravlje Vaseg djeteta vrijedi vise od zdravlja ostale djece u Hravtskoj?


5. Da li ste spremni kao novi predsjednik-predsjednica pokrenuti gradjansku kampanju za zabranu uvoza GMO hrane u Republiku Hrvatsku?


Predsjednicki kandidati mogu odgovore na gore postavljenih 5 pitanja poslati putem Emaila na sluzbenu Emal adresu Politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI koja glasi: pswag@gmx.net

Hvala!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar