utorak, 12. rujna 2023.

Vaš zastupnik za grad SLUNJ - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 Poštovane dame i gospodo,

kandidiram se na slijedećim državnim izborima za Sabor u 7. Izbornoj jedinici u koju pripada i vaš grad SLUNJ!

Mojom kandidaturom u 7. Izbornoj jedinici želim moje radno i političko iskustvo te politička, poslovna i društvena poznanstva koja imam u Njemačkoj staviti u službu ekonomskog razvoja SLUNJA. Ne nudim političke floskule i prazna obećanja.

Zašto želim biti kandidat grada SLUNJA na izborima za Sabor?

Migrantska kriza koja je započela 2015. godine vrlo snažno pogađa grad Slunj. Neposredna blizina Bosne i Hercegovine, gradova Velike Kladuše, Cazina i Bihaća uvjetuje snažan migrantski pritisak na vaš grad. Zalažem se da se ta migrantska kriza riješava na najbolji mogući način i da se trpljenje lokalnog stanovništva Slunja svede na minimum.

Moj kratki video načinjen u Slunju možete vidjeti pod:


Lijepi park u centru Slunja u kome se nalazi dječje igralište, mnogobrojne klupe za sjedenje a i spomenik braniteljima Domovinskog rata!

Grad Slunj je turistički grad i on sa Rastokama spada u sami vrh hrvatskih prirodnih ljepota. U Slunju se živi od turizma. Zalagat ću se kao zastupnik 7. Izborne jedinice (grad SLUNJ) za daljnje jačanje cjelogodišnjeg turizma te za propagiranje Slunja posebno kod njemačkih turista! 

Stari grad Slunj koji se prvi puta spominje 1322. godine dodatna je turistička nadopuna i pravi mamac za ljubitelje starih povjesnih zdanja. Grad Slunj je i grad sportaša te rodni grad prvog hrvatskog olimpijca i nosioca medalje Milana Neralića!


Više od 20 godina humanitarno pomažem razne potrebite organizacije i udruge!

 
 

Poštovane dame i gospodo, 

iziđite na izbore, inače se vaš glas pribraja onim političkim strankama koje su na vlasti!

Ja vas zamoljavam za vaš glas na Izborima

Zaokruži LISTU BROJ 8

Zaokruži REDNI BROJ 1

Nakon Izbora idemo radit, a ubrzo ćemo slaviti prve rezultate našeg zalaganja i rada u Slunju!

Živio SLUNJ!

Živjela Hrvatska! 

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

Pod slijedećim linkom možete pogledati moj kompletni životopis i predizborni program za 7. Izbornu jedinicu koji uključuje i programske cjeline za grad SLUNJ!

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

Nema komentara:

Objavi komentar