ponedjeljak, 20. svibnja 2019.

Ruža Tomašić: Ispunila sam sva obećanja, očekujem reizbor + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "tportal.hr", 17.05.2019

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ruza-tomasic-ispunila-sam-sva-obecanja-ocekujem-reizbor-20190517

"Za sebe mogu reći da spadam u devet posto najaktivnijih europarlamentaraca, imala sam pet izvješća, što nitko od hrvatskih europarlamentaraca nije imao, imala sam 31 izvješće kao izvjestiteljica u sjeni, 329 rezolucija, podnijela sam 641 amandman, 153 pisanih pitanja i 1089 govora', pobrojala je Tomašić, naglašavajući kako je pritom prvenstveno štitila interese Hrvatske.

Napominjući kako se o njoj govori kao o euroskeptiku, istaknula je kako nikad nije rekla da je protiv Hrvatske u Europskoj uniji, već da je za pristupnih pregovora govorila da Hrvatska još nije spremna za Uniju.

'Ja sam u biti eurorealist, takva sam i u Europskom parlamentu, zauzimam se za Europu ravnopravnih zemalja članica', rekla je Tomašić.

'Što bi bila Hrvatska kada bi se sada ukinula suverenost zemalja, jedna regija? To smo već doživjeli, u Austro-Ugarskoj', rekla je i ustvrdila da je suverenitet Hrvatske neotuđiv, nedjeljiv i neprenosiv...."


KOMENTAR:


Zelimo li 26.05.2019 u Europski parlament birati:


- One koji ne vole Hrvatski narod i nasu Domovinu?


- Politicke uhljebe i politicke karijeriste?


- One koji su vec prodali svoju dusu i Domovinu Briselu?


- One koji su okrenuli ledja Hrvatskim braniteljima?


- One koji su zabranili Thompsona?


- One koji su izdali Hrvatske generale?


- One kojima je stranka i stranacki interes ispred Domovine!


- One koji do danas stuju Tita?


- One koji vole petokraku vise od Hrvatskog stita?


- One koji su bili Titovi omladinci?


- One koji su se kleli Titu da su komunisti, a danas se kunu crkvi da su vjernici?


- One koji su rat proveli u "München, Stuttgart i Wien bojnoj"?


Postovani prijatelji, ako je Vas kao i moj odgovor NE, tada:

birajmo najaktivnije zastupnike, zastupnike kojima je Domovina ispred stranke. Dajmo svoje povjerenje u drugom mandatu gospodji Ruzi Tomasic (Ruzi Hrvatskoj)!


Budite zajedno sa nama dio izbornog uspjeha! 


Nas uspjeh na izborima je "Vas uspjeh"!


Gospodja Tomasic je u politici od 1990. godine. U Hrvatsku je iz Kanade dosla na poziv predsjednika Tudzmana te je 1990. bila sefica njegovog osobnog osiguranja. Njen politicki put je bio od pravaske stranke pa do danasnjih konzervativaca. Bila je zastupnica u Saboru i 5 godina provela je kao hrvatska zastupnica u EU parlamentu.

Gospodja Tomasic se bori u Briselu za interese hrvatskog naroda. Njena borba je pokazala rezultate. Za druge hrvatske zastupnike u EU parlamentu rijetko cujemo i kada cujemo za njih tada zastupaju najcesce interese Europe, a rijetko interese nase Domovine. 

Manje se zna da je gospodja Tomasic velika humanitarka. Ona od vlastite zastupnicke place donira mnogobrojne udruge i potrebite gradjane. I dok je bila zastupnica u Saboru istakla se mnogobrojnim donacijama potrebitima.


Na izborima birajmo prema svojoj savjesti, ali birajmo one zastupnike koji su se dokazali i koji su zasluzili drugi mandat!

Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku. Odlukom naseg Glavnog odbora mi dajemo potpunu podrsku gospodji Tomasic na izborima za EU parlament 2019.




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.




Nema komentara:

Objavi komentar