subota, 7. ožujka 2020.

Bez Proizvodnje nema Gospodarstva!



Ruralna područja razorena su lošim Politikama, neravnomjerno se raspoređuju sredstava, a rezutat je odustajanje od Poljoprivrede i iseljavanje. U pravilu i Industijska Proizvodnja nestaje i propada zbog istih razloga. Drvna industrija oslanja se na izvoz sirovina, a uvoz gotovih Proizvoda što vodi u devastaciju šuma. Iza rušenja stabala ostaje puno drvne mase koja ostane neiskorištena.



Nekakvi trendovi Proizvodnje jako su nam poznati ali bez ikakvog reda i plana.


Kad svi navale na Proizvodnju nekog proizvoda nema se granica tako npr. svi na sadnju Aronije, Lavande ,Lješnjaka i dolazi do zasičenja Proizvoda i pada cijene, a prethodno nije tržište prošireno da se ne dolazi do pada cijena.

 
Osim toga jako malo i ništa se ne analizira sama Ekonomika isplativosti, ne vodi se dnevnik troškova i dobiti što dovodi do propasti. 
 


Politika je napunila Slavoniju sa hibridnim kravama koje daju puno mlijeka ali i tu nije bilo nikakvog plana. Svaka pasmina krava ima svoje uvjete što dovodi do gubitka i troška zbog uginuća, veterinara itd. 
 

Osim toga masovno su se dizali krediti za stoku, mehanizaciju, a u isto vrijeme nije se vodila briga o cijeni i otkupu mlijeka, povratu kredita, kamata ali i potrebnih površina za ishranu stoke. 
 

Cijena ishrane raste, kamate, kredit, niska cijena mlijeka i dolazi do bankrota, a Politika se ograđuje od svega.

Sve redom Vlade nisu uspjele napraviti red ni plan u Poljoprivredi i zbog toga dolazimo do masovnog propadanja i iseljavanja. 
 

Bankrot i iseljavanje, dovodi do socijalnih slučajeva, opterečenja države, izostanka proizvoda i posljedicu uvoza . Rješenja nisu jednostavna ali zapravo i jesu ovisno o tome što želimo poduzeti .


Mi imamo Program a vi ako imate neke ideje kako ubrzati rast Poljoprivrede. Pišite nam i komentirajte ili se jednostavno pridružite našem timu. 
 

Bojan Jambresic
Politicki pokret
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI
9. Izborna jedinica



Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar