subota, 7. ožujka 2020.

Temelj Hrvatske drzave je jedino Domovinski rat!



U Ustavu Hrvatske I.1) stoji izmedju ostalog da se sadasnja Hrvatska drzava temelji na "odlukama Zemaljskog antifasistickog vijeca (1943), Ustavu Narodne Republike Hrvatske (1947), Ustavu Socijalisticke Republike Hrvatske (1963-1990)."


Te cinjenice upisane u Ustav su kontradiktorne. Antifasizam koji su predvodili titovi partizani u hrvatskoj je sistem koji je prosle godine Europskom rezolucijom izjednacen sa fasizmom.


Titovi partizani su cinili zlocine u tzv. NOBu ne samo nad vojskom NDH vec i nad civilnim stanovnistvom. 1944 Tito formura zloglasnu OZNU koja pocinje sa sistematskim likvidacijama "narodnog neprijatelja", cemu svjedoce masovne grobnice posebno u Sloveniji.


Pred sam zavrsetak rata Tito obecava aboliciju svim cetnickim formacijama koje prijedju u partizane. Kapitilacijom NDH 1945 ti isti titovi partizani vrse masakar nad razoruznom hrvatskom, njemackom i bosnjackom vojskom te civilima na Bleiburgu. Masakar se nastavlja na "Kriznom putu. Temelj Hrvatske drzave je jedino Domovinski rat! 


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar