srijeda, 4. ožujka 2020.

Nije nam zao sto kradu nase politicke ideje, zao nam je sto nemaju svoje!



Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012 godine. Prvi puta je krajem 2014 program naseg pokreta u 28 tocaka objavljen u nasem politickom blogu. 
 

Program u 28 tocaka sadrzi 4 izdane knjige iz podrucaj ekonomije, ekologije, modernih tehnologija, socijalne pravednosti i medjugeneracijske solidarnosti. Nekoliko strucnjaka je radilo na nasem programu tako da smo na kraju preko 200 stranica programa stlacili na temeljnih 28 tocaka. 
 

Mnogi su do sada nas program kopirali. Posebno HDZ koji zapravo nije nista ni razumio. Potpuno su krivo interpretirali i sproveli digitalizaciju u skolama, preuzetu iz naseg programa. 
 

Zadnja predsjednicka kampanja je obilovala kradjom nasih dnevnih objava. Neke su cak i doslovno prepisivane. I opet predsjednicki kandidati koji su nase objave koristili u svojim kampanjama nisu nista razumjeli. 
 

Da su nas pitali, mi bi im dopustili koristenje nasih objava i pojasnili im znacenje. Kititi se tudjim perjem i plagirati u politici je vrlo nezahvalno.




Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar