petak, 6. ožujka 2020.

Predsjednice Milanovic i na Bleiburgu su stradali civili i nevini ljudi!



Predsjednik hrvatske po Ustavu mora biti predsjednik svih gradjana. On ne smije za vrijeme predsjednickog mandata pripadati ni jednoj politickoj stranci, a ne bi trebao slijediti niti jednu politicku ideologiju, vec ideologiju hrvatskog naroda. 
 

Medjutim predsjednik Milanovic to vidi drugacije. Njegova izjava da ce posjetiti komemoraciju u Jasenovcu i da nece ici na Bleiburg govori o tome. 
 

Nakon kapitulacije NDH 1945 Hrvatske Oruzane Snage, Domobrani, njemacka vojska te civili i djeca krenuli su prema Bleiburgu da se predaju Englezima i izbjegnu partizanski masakar. Ipak Englezi isporucuju vojsku i civile titovim partizanima koji ih masakraju bez oruzja na Bleiburskom polju, a ostatak na Kriznom putu. 
 
Bosnjake iz "SS Sandzar divizije" su kompletno pobili. 
 

Predsjednik Milanovic ne zeli odati pocast palom hrvatskom narodu! Medjutim pocast ce ipak odati. 


Po izjavi bivseg ministra NDH Artukovica Hrvatska vojska koja je u hrvatskoj pobijena, vecim djelom je zakopana u Jasenovcu. Artukovic je rekao: „Iskopajte grobnicu u Jasenovcu i vidjet cete ostatke dugmadi Hrvatske vojske. Dugmad ne laze.“! 


Zrtva je uvijek zrtva, bez obzira na politicku ideologiju i bez obzira da li se nasla na strani pobjednika ili gubitnika u ratu! To bi predsjednik kao pravnik morao znati!



Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar