srijeda, 1. studenoga 2023.

Vaš zastupnik za grad OBROVAC - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.


 Poštovane dame i gospodo,

kandidiram se na državnim izborima za Sabor u 7. Izbornoj jedinici u koju pripada i vaša grad OBROVAC!

Mojom kandidaturom u 7. Izbornoj jedinici želim moje radno i političko iskustvo te politička, poslovna i društvena poznanstva koja imam u Njemačkoj staviti u službu ekonomskog razvoja OBROVCA. Ne nudim političke floskule i prazna obećanja.

Zašto želim biti kandidat grada OBROVCA na izborima za Sabor?

Kada dođete u grad Obrovac, posebno ako ga još niste posjetili ostanete impresionirani. Stari dio grada Obrovca liči na tipičan grad u Dalmaciji. Na samoj obali rijeke Zrmanje nalaze se hoteli i kafići, a s druge strane obale rijeke proteže se niz modernih stambenih zgrada. Predivna šetnica uz obalu Zrmanje popločena je bijelim kamenim pločama koja svakom turistu nudi ugodne šetnje poput onih uz morsku obalu u Dalmaciji. Obrovac je nekad bio važan grad u trgovini morskom soli od Dalmacije do unutrašnjosti Hrvatske. Danas je Obrovac prava turistička meka za one koji vole rafting i kanjon rijeke Zrmanje. Neposredna blizina Novigrada nudi turistima i kupanje u moru.

 Posebno me je u Obrovcu dojmila utvrda (njeni ostaci) koja se nalazi iznad grada i koja impresionira svojim položajem i veličinom. Pored te utvrde turisti mogu vidjeti i ostatke rimskog naselja Clambeta (Cvijina Gradina) koje je turistički mamac za svakog ljubitelja povijesnih zdanja.

Kao zastupnik za Zadarsku županiju i grad OBROVAC zalagat ću se za daljnju popularizaciju Obrovca posebno među njemačkim turistima. Pošto grad Obrovac nema razvijenu industriju osim tvornice čamaca Elan, zalagat ću se za pronalaženje novih tržišta za prodaju gotovih proizvoda Elana. Također ću se zalagati da mlade generacije ne napuštaju Obrovac, već da u svome gradu mogu kvalitetno živjeti od svog rada.

Na slijedećem videu je moja kratka izjava iz Obrovca!


 Ispred zgrade Gradske vlasti u Obrovcu!

Ostaci utvrde iznad grada Obrovca koju su 1647. godine razorili Mlečani!

Most u Obrovcu sa koga se pruža predivan pogled na stari i novi dio grada!


Više od 20 godina humanitarno pomažem razne potrebite organizacije i udruge!

Poštovane dame i gospodo, 

iziđite na izbore, inače se vaš glas pribraja onim političkim strankama koje su na vlasti!

Ja vas zamoljavam za vaš glas na Izborima

Zaokruži LISTU BROJ 8

Zaokruži REDNI BROJ 1

Nakon Izbora idemo radit, a ubrzo ćemo slaviti prve rezultate našeg zalaganja i rada u gradu OBROVCU!

Živio Obrovac!

Živjela Hrvatska! 

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

Pod slijedećim linkom možete pogledati moj kompletni životopis i predizborni program za 7. Izbornu jedinicu koji uključuje i programske cjeline za grad OBROVAC!

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

Nema komentara:

Objavi komentar