srijeda, 29. studenoga 2023.

Vaš zastupnik za općinu BROD MORAVICE - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.


 Poštovane dame i gospodo,

kandidiram se na slijedećim državnim izborima za Sabor u 7. Izbornoj jedinici u koju pripada i vaša općina BROD MORAVICE!

Mojom kandidaturom u 7. Izbornoj jedinici želim moje radno i političko iskustvo te politička, poslovna i društvena poznanstva koja imam u Njemačkoj staviti u službu ekonomskog razvoja općine BROD MORAVICE. Ne nudim političke floskule i prazna obećanja.

Zašto želim biti kandidat općine BROD MORAVICE na izborima za Sabor?

Općinu Brod Moravice čine 38 naselja, a nalazi se u Primorsko-goranskoj županiji. Brod Moravice je najstarije naselje u ovoj županiji, a prvi puta se u spisima spominje 1260. godine. Ova općina osim prerade drva razvija uspješno i turizam. Turisti u općini Brod Moravice mogu uživati u lovu, ribolovu, skijanju, eko-etno turizmu, biciklizmu. U općini Brod Moravice stanovištvo se bavi poduzetništvom te u općini postoji nekoliko stolarskih obrta. U Donjoj Dobri postoji pilana za preradu drva.

Na slijedećem videu je moj kratki osvrt iz općine BROD MORAVICE!

 Brod Moravice je moderna općina koja nudi turistima biciklističke ture električnim biciklima. Slijedeća slika prikazuje stanicu za punjenje električnih bicikala u samom centru Broda Moravica.
 

Eko-Etno ponuda Brod Moravica je impozantna, a zajedno sa crkvenim zdanjima zaokružuje  turističku ponudu!

 "Orlove stijene" su lijepi vidikovac iznad kanjona rijeke Kupe koji nudi turstima poseban ugođaj! Do Orlovih stijena se može doći i automobilom.


Kao zastupnik za 7. izbornu jedinicu zalagat ću se za popularizaciju općine Brod Moravice posebno među njemačkim turistima s ciljem daljnjeg jačanja turizma u toj goranskoj općini. Zalagat ću se da mlade generacije ne napuštaju Brod Moravice, već da mogu u svojoj općini živjeti od svog rada. Zalagat ću se za daljnji razvoj i jačanje drvoprerađivačke industrije te jačanje malih obrta i OPG-ova u općini Brod Moravice.

Više od 20 godina humanitarno pomažem razne potrebite organizacije i udruge!

Poštovane dame i gospodo, 

iziđite na izbore, inače se vaš glas pribraja onim političkim strankama koje su na vlasti!

Ja vas zamoljavam za vaš glas na Izborima

Zaokružite LISTU BROJ 8

Zaokružite REDNI BROJ 1

Nakon Izbora idemo radit, a ubrzo ćemo slaviti prve rezultate našeg zalaganja i rada u općini BROD MORAVICE!

Živjele Brod Moravice!

Živjela Hrvatska! 

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

Pod slijedećim linkom možete pogledati moj kompletni životopis i predizborni program za 7. Izbornu jedinicu koji uključuje i programske cjeline za općinu BROD MORAVICE!

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

Nema komentara:

Objavi komentar