Donnerstag, 1. März 2018

Bruna Esih odbila Mostovu inicijativu za smjenu Dalić + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "t.portal.hr", 28.02.2018

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/brune-esih-odbila-mostovu-inicijativu-za-smjenu-dalic-foto-20180228?utm_source=facebooktportal&utm_medium=fanpagetportal&utm_campaign=facebookshare

"Nezavisna zastupnica Bruna Esih ocijenila je u srijedu u Saboru da je inicijativa oporbe za opozivom potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić bespredmetna kao i da meta ne bi trebala biti ona, već premijer Andrej Plenković. 
 
"Dalić ne bi trebala biti meta ove priče nego onaj čiji je ona odabir, a to je premijer Plenković. Međutim, zna se da za to ne postoji dovoljan broj ruku u Saboru i ova inicijativa je bespredmetna, to je stav Kluba Nezavisni za Hrvatsku", izjavila je Esih.

 "Sve su ove inicijative više u smislu samopromocije i traženja medijske pozornosti. Ozbiljna priča se ne donosi na ovakav način, ne kasni se sa sastankom deset minuta, ne dolazi se bez jasne točke, ne očekuje se od predsjednika drugih klubova da stanu iza inicijatora dok se još ništa ne zna. U tome ne namjeravam sudjelovati", dodala je."

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Kada je trebalo smijeniti ministra Marica tzv. "Neovisni za Hrvatsku" su podrzali Ministra. Sada kada treba smijeniti ministricu Dalic opet su protiv.

Zakljucak je jasan. 

Mnogi Saborski zastupnici imaju jedini dio primanja saborsku placu. To znaci da je Hrvatski narod birao nezaposlene ljude da ih zastupaju u Saboru i uzivaju u svim vezanim privilegijama.

Ja neznam koliko zastupnika u njemackom Bundestagu zivi jedino od zastupnickih primanja?

Ako zastupnik u Saboru nema privremeni ili stalan posao on ce prodati i "vlastitu mater" da u tom Saboru ako je moguce ostane do kraja mandata.

To se jasno vidjelo u zadnjih 27 godina Hrvatske politike.

Nas politicki pokret kao vanparlamentarna opozicija podrzava smjenu ministrice Dalic. Razloge nije potrebno nabrajati jer su i vrapcu na grani sa njima upoznati.

Nas Politicki pokret se zalaze za modernu, ekonomski jaku i politicki nezavisnu Domovinu. U nasem programu definirali smo 28 tocaka, a neke od njih citiram:


1. Pokretanje „Poslovne suradnje malog i srednjeg poduzetništva Republike Hrvatske sa vodećim svjetskim automobiliskim koncernima u mojoj izbornoj jedinici“ (Daimler - Smart, Porsche, BMW, VW, Renault, Fiat, Chrysler, Ford) na bazi proizvodnje sastavnih dijelova za električna i hibridna vozila.

 

2. Pokretanje „Cijelogodišnjeg medicinskog turizma i wellnessa u mojoj izbornoj jedinici„!
Jačanje seoskog turizma i turističkog biciklizma, lovnog turizma, planinarenja, raftinga i sportskog ribolova. Ubrzano podnošenje zahtjeva u navedenim vrstama turizma za certifikate održivog turizma: "TourCert", "European Ecolabel", "EarthCheck" i "The Green Kay" u mojoj izbornoj jedinici!
Uvođenje u marketinšku koncepciju hrvatskog turizma "virtualne stvarnosti"! 
 
Korisnicima našeg turizma prezentirati hrvatske hotele, plaže, rijeke i jezera, biciklističke staze, nacionalne parkove, spomenike kulture te domaće festivale putem 3D naočala u mojoj izbornoj jedinici koje poslužuju "programi" virtualne stvarnosti! Ta vrsta digitalnog marketinga je primjenjiva kako za turističke sajmove tako i za svaki turistički ured (ili TZ) koji prodaju "godišnje odmore"!


4. Pokretanje „Industrijskog programiranja u mojoj izbornoj jedinici„! Programiranje za automobilsku industriju, svemirsku, zrakoplovnu industriju i dronove, programiranje za industrijske strojeve i robote, izrada aplikacija za smartphone, programiranje algoritama za burze, izrada programa za 3D virtualnu stvarnost, izrada aplikacija za "pametnu odjeću" te izrada softvera za kompijutersku industriju.
 
 
 5. Pokretanje „Tekstilne industrije na bazi tehničkih vlakana u mojoj izbornoj jedinici, odnosno Industrije bazirane na 3D printanju iz karbona„! Proizvodi od tehničkih vlakana za svemirsku industriju, za industriju električnih automobila, medicinsku industriju, arhitekturu, energetiku, proizvodi u području „bionike“ i „inteligentna odjeća"!.
 
 

Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen