Donnerstag, 21. Juni 2018

Od Hrvata u Europi siromašniji samo Bugari: Istražili smo - koliko ćemo biti bogatiji nakon vladine porezne reforme + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vijesti.rtl.hr", 20.06.2018

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3215371/od-hrvata-u-europi-siromasniji-samo-bugari-istrazili-smo-koliko-cemo-biti-bogatiji-nakon-vladine-porezne-reforme/

"Na dnu smo Europe po kupovnoj moći, zato jer su nam cijene visoke
Čestitam. Hrvatski su građani drugi najsiromašniji u Europskoj Uniji - manje od nas imaju samo Bugari.
Prekrasne vijesti donio nam je novi Eurostatov izvještaj koji prati kupovnu moć stanovnika - odnosno bogatstvo kućanstva.

Najsiromašniji su Bugari - koji su po kupovnoj moći stanovnika - na 55% europskog prosjeka, slijedi Hrvatska koja je na 61% -  bolje od nas stoje i Mađari i Rumumnji i Latvijci i Estonci i Slovaci...
Najbogatiji su pak stanovnici Luksemburga, Njemačke i Austrije čija je kupovna moć veća od europskog prosjeka.
Na dnu smo Europe po kupovnoj moći, zato jer su nam cijene visoke, što je pak pokazalo danas objavljeno Eurostatovo izvješće. 
Po cijenama televizora, računala i mobitela Hrvatska je među tri najskuplje zemlje u Europi, a posebno zabrinjava koliko je skupa hrana. 
Evo zemalja u koje vam se, prema Eurostatovom istraživanju - više isplati ići u shopping nego u Hrvatskoj.
Ne samo u gore spomenutu Bugarsku, Rumunjsku,  Mađarsku, nego i Poljsku Česku, Slovačku.

Hrana je jeftinija u Litvi, Latviji i Estoniji, ali i Velikoj Britaniji i Španjolskoj.
Najjadniji u Europskoj Uniji možda više nećemo biti nakon 2019. - jer za sljedeću godinu Vlada sprema poreznu reformu koja osim smanjenja PDV-a donosi i porezno rasterećenje plaća. A to bi moglo značiti i veće plaće.
Koliko veće, kome, Petar Panjkota se primio računanja."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Od kada je dosao na vlast premijer Plenkovic se deblja, a u isto vrijeme Hrvatski se narod stanjuje.

Nekada su u nasu zemlju dolazili Poljaci, Cesi, Rumunji, Slovaci u moskvicima i zaporoscima, a danas voze njemacke automobile. U ta vremena Hrvatska je za vecinu postkomunistickih zemalja bila "Amerika". Bilo smo prema njima gospoda, a sto smo danas? Tko je danas gospodin, a tko prosjak?

Premijer Plenkovic sa svojim nesposobnim ministrima sistematski unistava zemlju. Uhljebljivanje, mito, korupcija, zloupotreba zakona, zloupotreba polozaja i ovlasti postali su pravilo u nasoj zemlji. Zapravo netko tko ne zna gdje se nalazi Hrvatska mislio bi da smo mi u Africi. I Afrika danas zivi bolje od nas.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen