nedjelja, 25. kolovoza 2019.

E SAD JE PRETJERAO: Pupovac tvrdi – Hrvatska je čimbenik nestabilnosti u regiji, rehabilitira se ustaštvo + KOMENTAR!

"
Gornja slika i citirani tekst preuzetisu sa online portala "priznajem.hr", 24.08.2019

https://priznajem.hr/novosti/e-sad-je-pretjerao-pupovac-tvrdi-hrvatska-je-cimbenik-nestabilnosti-u-regiji-rehabilitira-se-ustastvo

"Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac je rekao kako Hrvatska postaje čimbenik nestabilnosti na prostoru bivše Jugoslavije jer se u njoj promovira nesnošljivost prema drugim narodima i pokušava rehabilitirati ustaštvo, u čemu, kako tvrdi, važnu ulogu imaju pojedini pripadnici Katoličke crkve, neke političke stranke i braniteljske udruge, u intervjuu za portal Radiosarajevo.ba objavljen u subotu."


KOMENTAR:


Milorad Pupovac, hrvatski politicar iz stranke SDSS koju je osnovao ratni zlocinac Hadzic, participira u Saboru od 1991 saborski mandat i saborsku placu.


Tko je Milorad Pupovac?

U drustvenim mrezama kruze slike Milorada Pupovca koji se slikao sa svoja dva brata koji nose uniforme paravojne formacije SAO Kraine. Pored toga je poznato da je stab SAO Kraine za vrijeme okupacije Domovine bio u rodnoj kuci Milorada Pupovca.


Milorad Pupovac posjeduje brojne nekretnine. Postoje informacije da je Pupovac vlasnik oveceg stana u Berlinu. Kada se zbroje primanja Milorada Pupovca u zadnjih 28 godina i vrijednost njegovih nekretnina postoji opravdana sumnja da Milorad Pupovac nije od svog zaradjenog novca kupio te nekretnine nego da je pocinio kazneno djelo "ratnog profiterstva".


Takodjer postoje indicije da je u vrijeme Domovinskog rata Milorad Pupovac potpomagao paravojnu formaciju vojske SAO Kraine i time pocinio kaznenno djelo zloupotrebe polozaja i zloupotrebe saborskog mandata za koje se moze propisati maksimalna kazna zatvora od 20 godina.


Kao saborski zastupnik Milorad Pupovac zivi na grbaci Srpskog naroda u Republici Hrvatskoj, posebno branitelja iz Domovinskog rata praoslavne vjere (Oko 20.000 praoslavaca bili su Hrvatski branitelji i sudjelovali u Domovinskom ratu)!

Milorad Pupovac zivi na grbaci Srpske nacionalne zajednice u Hrvatskoj, posebno u Lici i siromasnim krajevima Hrvatske. Poznato je da u Lici postoje kako Hrvatske tako i Srbske kuce u kojima danas zive starci koji nemaju pristup elektricnoj energiji, a po neki ni pitkoj vodi.

Te jadne starce Milorad Pupovac nikada ni ne spominje, oni njega ni ne zanimaju. Njega zanimaju rehabilitirani cetnici koji pokusavaju svim snagama srusiti pravni i ustavni poredak hrvatske!


U gornjem citatu Milorad Pupovac direktno napada hrvatsku drzavu, hrvatske branitelje, katolicku crkvu, a indirektno i pripadnike Srpske nacionalne zajednice koji su lojalni Domovini Hrvatskoj!

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI ocekuje od predsjednickih kandidata da iznesu svoj stav o gornjoj izjavi Milorada Pupovca (Citat)! 


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (Vizija na max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.




Nema komentara:

Objavi komentar