petak, 16. kolovoza 2019.

IMOVINSKE KARTICE predsjednickih kandidata!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "24sata.hr", 16.08.2019

https://www.24sata.hr/news/skoro-najbogatiji-kolinda-stedi-a-panenic-ima-3-auta-i-traktore

"IMOVINSKE KARTICE Kolakušić krije što ima, Milanović živi od konzultiranja, a Dalija je u kreditima. U zadnje tri godine Škorine tvrtke i one u kojima ima udjele zaradile su milijune"!

KOMENTAR:


Zna se nerijetko dogoditi da politicari zaborave upisati po neku nekretninu, skupi auto ili ustedjevinu u imovinsku karticu.


To se kod nas u Hrvatskoj promatra kao "nezgoda", a ne kazneno djelo "obmane" ili "prevare"! U Domovini je postala praksa u zadnjih 30 godina da se potice kriminal, kaznena djela, prevara, posebno u politickim krugovima. 


Sudovi umjesto da sude u ime Hrvatskog naroda sude u ime "Superhika". Pocinioca kaznenih djela otudjenja imovine, prevare, privrednog kriminala, kriminala u privatizaciji, ako dolaze iz politickih krugova u pravilu oslobode krivnje. 


Jedina dva dezurna krivca koji su na godisnjem odmoru u Remetincu su Sanader i Todoric. Samo je pitanje koliko dugo!?

Hrvati su u zadnjih 30 godina vlastitu drzavu uz veliku pomoc UDBE i KOSa pretvorili u mafijasku organizaciju. "Tko je jamio, jamio je" postalo je pravilo tj. "zlocin bez kazne".


Dok se ne vrati kompletna imovina koja je ukradena, za koju politicari ne mogu dokazati porijeklo imovine i dok se ti politicari ne osude na 20 godina zatvora bez mogucnosti pomilovanja ili skracenja kazne zatvora nasa zemlja ce dalje tonuti u zivi pjesak politickog kriminala.


Funkcija predsjednika drzave, bez obzira kakve ovlasti ima i u kojoj zemlji predsjedava je vrlo casna funkcija. Kandidati za predsjednika bi trebali prije svoje kandidature predati imovinske kartice. Nakon mandata od 5 godina trebala bi se sprovesti revizija nad bivsim predsjednikom i vidjeti koliko je zaradio, a koliko jamio -  "ako je jamio".


Kod nas je praksa da drzavna revizija 10 godina ne posjeti Agrokor, a predsjednicke kandidate nikada. S druge strane vrlo rado i uredno vrse financijske (trzisne) inspekcije kontrole kod malih i srednjih poduzetnika i obrtnika. 


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (Vizija na max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar