subota, 17. kolovoza 2019.

Pokradeno osiguranje koje brine o sigurnosti obitelji Grabar-Kitarović + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "www.hwrcegovina.in", 17.08.2019

https://hercegovina.in/pokradeno-osiguranje-koje-brine-o-sigurnosti-obitelji-grabar-kitarovic/

"Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Hrvatske potvrdilo je kako je pokradeno osiguranje koje se brine o sigurnosti članova obitelji predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, te da je izrečena disciplinska mjera koja odgovara “težini počinjene povrede”, izvijestili su u petak u središnjim informativnim emisijama HRT i Nova TV."


KOMENTAR:

I dok se mediji bave bizarnim temama kao sto je gornja s jedinim ciljem povecati svoju citanost, predsjednicki kandidati uzivaju u opustenoj kampanji u kojoj nitko od njih nista ne trazi, nitko nista ne pita, a mozda cak poneki od biraca nista i ne ocekuju.


Ako napravimo jedan pregled predizborne kampanje do danas mozemo reci da imamo 13 sigurnih kandidata. Biti ce ih vjerovatno jos.

Cime se kandidati bave u kampanji? 

Moglo bi se po dosadasnjoj "mlakoj" borbi zakljuciti - nicim!


Mi imamo gorece probleme u Domovini, a o tim problemima tu i tamo padne po koja rijec, a najcesce nijedna. Neki od problema:


- Preko 2.000 nestalih iz Domovinskog rata za koje se nezna gdje im je grob i da li su jos danas zivi (postje indicije da neki prezivjeli prisilno rade u tajnim srpskim logorima)

- Ne naplacena ratna reparacija (ratna odsteta) Srbiji iako na nju ostvarujemo pravo

- Preko 40 milijardi Eura duga Republike Hrvatske

- Nerijesena kaznena djela ratnog zlocina pripadnika JNA, vojske "SAO Kraine", paravojnih formacija iz Srbije i BiH u Domovinskom ratu

- Nerjesena kaznena djela ratnog profiterstva

- Nerjesena kaznena djela zloupotrebe polozaja u privatizaciji te otudjenje "narodne imovine"

- Nerijeseni ratni partizanski zlocini do 1944 te posebno nerijeseni zlocini OZNE i UDBE nad Hrvatima i Hrvatskom politickom emigracijom od 1944 do 1990

- Gotovo 300.000 blokiranih

- Gotovo pola milijuna mirovina od kojih se ne moze zivjeti u Domovini

- Najniza placa u Domovini niza od socijalne pomoci u Njemackoj

- Gladna djeca u Hrvatskim osnovnim skolama (nedostaje besplatni topli obrok)

- Hrvatsko iseljenistvo sa tri saborska mandata i 4 milijuna Iseljenih hrvata te njihovih potomaka (Pupovac ima isto 3 mandata)

- Za 4 milijuna Hrvatskih iseljenika i njihovim potomaka brine se "Ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske" sa ca. 15 zaposlenih. Paralelno tome drzava ima 20 Ministarstava, 10 od njih nepotrebnih 

- Mozemo dalje nastaviti sa nabrajanjem do prekosutra


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (Vizija na max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar